Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η τρίμηνη...εξαφάνιση του Περιστερίδη στον Πλατανιά

Εδώ ο Περιστερίδης, εκεί ο Περιστερίδης… πού είναι ο Περιστερίδης; 

Προς αποφυγήν παρερμηνειών και τυχόν συναγερμών, τα αγωνιστικά… ίχνη του 23χρονου τερματοφύλακα είναι εκείνα που αγνοούνται στον Πλατανιά τους τελευταίους τρεις μήνες!

Για να θυμηθεί κανείς την τελευταία επίσημη συμμετοχή του Περιστερίδη με τα γάντια της κρητικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν, θα πρέπει να γυρίσει το ρολόι του χρόνου και να σταματήσει στις 31 Αυγούστου(!) στην αναμέτρηση Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 0-4, έχοντας παίξει νωρίτερα και στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
 

Μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, παρέμεινε εκτός αποστολής στα επόμενα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ το ίδιο συνέβη και εν όψει του σαββατιάτικου (29/11) αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.
 

Παρεμπιπτόντως, η τελευταία ανεπίσημη εμφάνισή του (για 23 λεπτά) καταγράφηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 15 Νοεμβρίου. 

Σημειωτέον πως σε αυτό το τρίμηνο της απουσίας του αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών (εξάρθρωση δακτύλου, οστικό οίδημα) που τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να κινείται πλέον μονίμως στη... σκιά του βασικού Κέβιν Ολιμπά και του αναπληρωματικού Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. 


Οχι πάντως για να μην ρίχνουμε όλα στους τραυματισμούς πως έχει κερδίσει (στο βαθμό που χρειάζεται) την εμπιστοσύνη του Γιάννη Χριστόπουλου, ούτως ώστε να μην βρίσκεται επί μονίμου βάσεως εκτός αποστολής κι ενώ το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι του 2017.
 

Και ένεκα που κάναμε... rewind, να θυμηθούμε επίσης πως το Νοέμβριο του 2012, τότε που έπαιζε στον Πανιώνιο, είχε φτάσει στο σημείο να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα εν όψει ενός φιλικού αγώνα με την Βόρειο Ιρλανδία στο Δουβλίνο. 

Τι πράγμα; Περασμένα μεγαλεία; Ετσι, ακριβώς. 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: