Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο Πάτσης και ο… Πανιώνιος! – Αναμνήσεις απ΄το παλιό (προχωρημένο) «φλερτ» ξυπνάει η επερχόμενη επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος – Νίκη Βόλου) αλλά μέχρι εκεί…













Μπορεί ο Ανδρέας Πάτσης να έβαλε πωλητήριο στη Νίκη Βόλου, ωστόσο την Κυριακή (30/11) θα βρίσκεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την αναμέτρηση της θεσσαλικής ομάδας με τον Πανιώνιο.
 

Η επίσκεψη στην πλατεία, όσο να΄ναι θα του ξυπνήσει παλιές αναμνήσεις (από τις πρώτες διαπραγματευτικές εμπειρίες του στο χώρο του ποδοσφαίρου) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα του βάλει και τίποτα… περίεργες ιδέες. 

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ας γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου κάποια χρονάκια πίσω.
 

Ο νυν μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, εκτός από την Λάρισα και τον Κώστα Πηλαδάκη, είχε βρεθεί στο παρελθόν σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Πανιώνιο για την αγορά των μετοχών και συγκεκριμένα με τον τότε πρόεδρο της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ Βασίλη Τσάβαλο, κάτι που ίσως λίγοι γνωρίζουν ή θυμούνται. 

Οσο για τους λόγους που δεν προχώρησε το deal με τον Πανιώνιο; Η μεγάλη καθυστέρηση, όχι επί της ουσίας της διαπραγμάτευσης, αλλά κυρίως λόγω των πολλών και διαφορετικών απόψεων μεταξύ των μελών του Ερασιτέχνη του Πανιωνίου που κούρασαν τον Πάτση και τον έκαναν να στρίψει το τιμόνι προς Βόλο μεριά.
 

«Θέλανε να δούνε πάρα πολλά στάδια, προτού φτάσουμε να υλοποιήσουμε μια συμφωνία. Να μπουν οι ορκωτοί, να τελειώσουνε, να γίνουν οι διαδικασίες, να λύσουν τα θέματα στην ΓΣ, διότι δεν αποφασίζανε και οι ίδιοι. 

Κάποιοι αντιδρούσανε, κάποιοι έλεγαν περίμενε και πάει λέγοντας. Κι ενώ οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν σε κακό δρόμο αλλά υπήρχε καθυστέρηση, προέκυψε σφήνα η Νίκη Βόλου…» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου σε συνέντευξή του στον  υπογράφων (για λογαριασμό της ιστοσελίδας onsports.gr) τον Νοέμβριο του 2012 προσθέτοντας:
 

«Είδα στο πλάνο του Πανιωνίου πως έτσι όπως είναι δομημένη η διοίκηση του συλλόγου και θα αργήσουμε πάρα πολύ και υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην καταλήξουμε. Οχι επί της ουσίας, αλλά λόγω κάποιων αντιδράσεων των μελών του Ερασιτέχνη.
 

Με κούρασε το τεράστιο χρονικό διάστημα των διαπραγματεύσεων. Όταν είδα την Νίκη Βόλου και αξιολόγησα την προοπτική της ενασχόλησης μου από όλες τις πλευρές, αποφάσισαν να προχωρήσω μαζί της…».
 

Ολα αυτά συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν που δεν μπορεί παρά να τα θυμηθεί ο Πάτσης, περνώντας την Κυριακή (30/11) την είσοδο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
 

Οπως προαναφέραμε πάντως, δεν «παίζει» η συγκεκριμένη επίσκεψη να του βάλει και τίποτα νέες… περίεργες ιδέες για τον Πανιώνιο – τώρα που έβαλε πωλητήριο στη Νίκη Βόλου – και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του για την αγορά της μνημονιακής «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, που ειρήσθω εν παρόδω έχει ήδη στείλει το γράμμα στον Αη – Βασίλη και ζητάει για δώρο τον ερχομό ενός επενδυτή. 

Αυτός πάντως (ο επενδυτής ντε) δεν μπορεί να λέγεται «Ανδρέας Πάτσης».

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (26/11)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: