Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Η επίσκεψη του Ελευθερόπουλου στον Ταύρο, η… αλληλογραφία και ο Πανθρακικός!

Στην Κομοτηνή δεν έσκασε… μύτη (τουλάχιστον επί του παρόντος) και ο Πανθρακικός να συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Μπαχαρίδη στην μετά – Μάντζιου εποχή.
 

Μια φορά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο του Ταύρου το απόγευμα της Παρασκευής (7/11) και παρακολούθησε διά ζώσης την αναμέτρηση Φωστήρας – Παναχαϊκή, με τον φωτογραφικό φακό του «Marca - SL» να τον «συλλαμβάνει» στην εξέδρα.

Ο 38χρονος προπονητής και υποψήφιος (αν όχι φαβορί) για τον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας (όπως αποκάλυψε ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 4/11) παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Νίκο Καρούλια κι «έχασε» κάποια λεπτά του αγώνα, στέλνοντας μηνύματα με το κινητό τηλέφωνο του.
 

Μια φορά και σε περίπτωση που κληθεί να προχωρήσει η κουβέντα με τον Πανθρακικό για την μεταξύ τους συνεργασία, ασφαλώς και δεν χρειάζεται αυτό να γίνει μέσω αλληλογραφίας.
 

Η αποστολή της ακριτικής ομάδας θα βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου(8/11) στην Αθήνα στο πλαίσιο του κυριακάτικου (9/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο «Ελέ» θα΄χει την ευκαιρία να συζητήσει face to face με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, αν και εφόσον βεβαίως λάβει σχετική πρόκληση. 

Καλή η τεχνολογία, αλλά και τα κατ΄ιδίαν ραντεβού, ακόμη καλύτερα!



http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: