Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Το συγκριτικό τεστ (των γκολ) του Ιγκόρ στον Πανθρακικό

Δεν σκοράρει ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα, «πονάει» ο Πανθρακικός. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε τα… άχαστα στο τελευταίο παιχνίδι  με τον ΟΦΗ και συμπλήρωσε τέσσερα 90λεπτα μακριά από τα δίχτυα, στα οποία η ακριτική ομάδα έριξε στο σακούλι μόλις ένα βαθμό. Τυχαίο…;
 

Το «Marca – SL» κάνει το συγκριτικό τεστ του 34χρονου επιθετικού, στις πρώτες οκτώ συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, την περασμένη και φετινή σεζόν.

Μην περιμένετε τίποτα τρομακτικές διαφορές. Τέσσερα γκολ μετρούσε συνολικά ο Ιγκόρ την περασμένη σεζόν έπειτα από 8 συμμετοχές στη Superleague, ένα παραπάνω δηλαδή συγκριτικά με τα 3 γκολ που έχει πετύχει στo φετινό πρωτάθλημα. 
 

Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού τίναξε τα δίχτυα την τρέχουσα σεζόν, το ημερολόγιο έγραφε 21 Σεπτεμβρίου, όταν με δικό του τέρμα η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε (1-0) του Πανιωνίου.
 

Εκτοτε, ακολούθησαν τα παιχνίδια με Καλλονή, Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό και ΟΦΗ, στα οποία ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τις αντίπαλες άμυνες με τον Πανθρακικό να παίρνει μόλις 1 βαθμό. 

http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: