Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η μεγάλη επιστροφή (;) του «δικού» μας Γιορν Αντερσεν!

Θυμάστε τον Γιορν Αντερσεν...; Ναι, τον άλλοτε - «αόρατο» - τεχνικό της Ξάνθης και για κάποια... φεγγάρια πρώην προπονητή της Λάρισας. 

Πού χάθηκε αυτή η ψυχή...; Οντως θα συμφωνήσουμε μαζί σας πως χάθηκε από τους πάγκους, έπειτα από την αποχώρησή του από την Καρσλρούη τον Μάρτιο του 2012 ωστόσο, εσχάτως κάτι «παίζει» και δεν αποκλείεται να΄χουμε το μεγάλο come back.

O 51χρονος τεχνικός - σύμφωνα με δημοσιεύματα των νορβηγικών ΜΜΕ - βρίσκεται την ατζέντα της Φρέντρικσταντ (ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του) έστω κι αν επισήμως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.
 

Ο ίδιος δηλώνει «ζεστός» στην προοπτική της συνεργασίας του με την νορβηγική ομάδα και πως αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε, από την στιγμή που συμπλήρωσε 2,5 χρόνια στο ταμείο ανεργίας! Δεν είναι και λίγα.
 

Παρεμπιπτόντως και έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ο κόουτς Αντερσεν ανακοινώθηκε από την Ξάνθη τον Μάιο του 2007, ωστόσο δεν ήταν της μοίρας γραφτό να προλάβει όχι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αλλά ούτε καν την έναρξη της προετοιμασίας!
 

Βλέπετε, εκεί που τελειώνουν οι «προπονητοφάγοι», αρχίζει ο Χρήστος Πανόπουλος! Τι ακριβώς συνέβη τότε;
 

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης είχε ζητήσει από τον κόουτς να εμφανιστεί νωρίτερα από την επίσημη πρώτη συγκέντρωση στην πόλη της Θράκης για να βάλουν κάτω τα θέματα προγραμματισμού, αλλά εκείνος δεν ήθελε να διακόψει τις διακοπές του και έτσι πήγε… αδιάβαστος!
 

Τον Δεκέμβριο του 2010 ο Κώστας Πηλαδάκης θυμήθηκε τον Αντερσεν και τον έφερε στον Πηνειό για λογαριασμό της Λάρισας, ωστόσο τα ψωμιά του αποδείχτηκαν ελάχιστα στον πάγκο των «βυσσινί». Μόλις 4 παιχνίδια με απολογισμό 4 ήττες και… γεια σας!  

Μετά από ένα τετράμηνο πέρασμα από τον πάγκο της Καρσλρούη στη Γερμανία τη σεζόν 2011-12 και το «game over» παραμένει στο «ράφι» και δεν λέει να κατέβει. Αυτές κι αν είναι...διακοπές!

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: