Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Η Μπεσίκτας και ο Γκαλίτσιος! – Και ο Λαρισαίος αμυντικός της Λόκερεν στην ελληνική ατζέντα του Σλάβεν Μπίλιτς!














Βοά ο τόπος τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΟΚ. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, η τουρκική ομάδα κάνει scouting report για λογαριασμό του 24χρονου αμυντικού κι σκέφτεται σοβαρά να περάσει στο «παρασύνθημα» της ιστορίας, που δεν είναι άλλο από την κατάθεση πρότασης για την αγορά των δικαιωμάτων του.
 

Οπως πάντως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, από την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιριστή, μέχρι το σημείο πρότασης για την απόκτηση του, υπάρχει μεγάλη διαφορά. \

Καλό συνεπώς θα ήταν να περιμένουμε, χωρίς να υποτιμούμε, ούτε όμως και να ανεβάζουμε υπερβολικά ρεπορταζιακά τις «ματιές» των γειτόνων στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
 

Το  σίγουρο είναι πως αυτή η προπονητική ψυχή που λέγεται Σλάβεν Μπίλιτς, έχει βάλει σε μεταγραφική προτεραιότητα για την Μπεσίκτας την απόκτηση ενός δεξιού μπακ εν όψει Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων περιπτώσεων εξετάζει και τον Γιάννη Σκόνδρα
 

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως στην ατζέντα του Κροάτη προπονητή δεν υπάρχει χώρος και για άλλους Ελληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης – made in Turkey – o Μπίλιτς που παραδοσιακά τρέφει εκτίμηση στους Ελληνες ποδοσφαιριστές, έχει στο μυαλό του και τον Γιώργο Γκαλίτσιο!
 

Ο 28χρονος αμυντικός διαγράφει εξαιρετική πορεία τα 3,5 τελευταία χρόνια στο Βέλγιο με τη φανέλα της Λόκερεν, έχοντας στεφθεί κυπελλούχος την περασμένη σεζόν και φορώντας στην στολή του ακόμη και το παράσημο του κορυφαίου δεξιού μπακ του πρωταθλήματος.
 

Το συμβόλαιό του με την Λόκερεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως εν αντιθέσει με τον Σκόνδρα ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017, οι Βέλγοι δεν μπορούν να΄χουν ιδιαίτερα υψηλές οικονομικές αξιώσεις προκειμένου να τον παραχωρήσουν έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του. 

Υπάρχει όμως και μια άλλη σημαντική… λεπτομέρεια. Ο Μπίλιτς εκτός από την παραδοσιακή εκτίμηση στους Ελληνες ποδοσφαιριστές, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια βελούδινες σχέσεις κι με έναν δικό μας μάνατζερ, που τυγχάνει να΄ναι και ο εκπρόσωπος του Γκαλίτσιου!
 

Ναι, ο λόγος για τον «χρυσοδάκτυλο» Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος έτσι για την ιστορία, τον Φεβρουάριο του 2013 έφερε μια άκρως γενναιόδωρη πρόταση στον Ολυμπιακό για την πώληση του Πάουλο Μασάντο στην Λοκομοτίβ Μόσχας, που εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με τον κόουτς Μπίλιτς.
 

Εν τέλει, εκείνο το deal δεν προχώρησε και οι δύο άνδρες ανανέωσαν το μεταγραφικό ραντεβού τους για το μέλλον.Εις το επανιδείν που λένε...


Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (6/11)












http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: