Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πτωτική πορεία και limit down εισιτηρίων στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό!

Το χρήμα δεν φέρνει πάντα την ευτυχία, αλλά οι νίκες όσο να΄ναι φέρνουν εισιτήρια. 

Και γι΄αυτό το τελευταίο, δεν μπορεί παρά όλο και κάτι περισσότερο να΄χουν εμπεδώσει στον Πανθρακικό, βλέποντας τα εισιτήρια στα εντός Κομοτηνής παιχνίδια να παρουσιάζουν πτωτική πορεία συγκριτικά με πέρυσι και να κινούνται σε επίπεδα limit down στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ.

Το «Marca – SL» κάνει την σχετική εκκαθάριση…

Σε τρία φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στο σπίτι (με αντιπάλους ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και ΟΦΗ) ο Πανθρακικός έχει κόψει συνολικά 2938 εισιτήρια, δηλαδή 979 μέσο όρο.

Η πτώση κυμαίνεται σε ποσοστό σχεδόν 50% (!) συγκριτικά με τον περυσινό μ.ο. εισιτηρίων (1845) με την υποσημείωση βεβαίως, πως μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κανένα από τα παιχνίδια με τους λεγόμενους «εμπορικούς» αντιπάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ).  
 

Στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ η ομάδα της Κομοτηνής έκοψε μόλις 809 εισιτήρια, αριθμός που συνιστά αρνητικό ρεκόρ των δύο τελευταίων ετών. 

Οχι βέβαια πως στα άλλα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος υπήρξε κοσμοσυρροή στο δημοτικό γήπεδο της πόλης. 934 εισιτήρια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 1195 με τον Πανιώνιο.

H κακή αγωνιστική πορεία της ακριτικής ομάδας (μόλις μία νίκη σε 9 παιχνίδια) και η προτελευταία θέση στη βαθμολογία, ασφαλώς και έχει βάλει το... χεράκι της, μαζί βεβαίως με την οικονομική κρίση, που εκτός όμως από τον Πανθρακικό, «χτυπά» και το κοινό των υπολοίπων «εταίρων» της Superleague και αποδυναμώνει την συγκεκριμένη...δικαιολογία.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: