Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μάξι Ολίβα - Ντιέγκο Λάγκος! / Οι πρώτες μεταγραφικές... αφίξεις – made in Argentina – στη Superleague


Μπορεί το πρωτάθλημα της Superleague να κατέβασε ρολά (τι πρωτότυπο) ωστόσο το pre game των μεταγραφών του Ιανουαρίου, δεν… καταλαβαίνει από λουκέτα, αναβολές και τα τοιαύτα.
 

Οι ομάδες που πορεύονται με προγραμματισμό και όχι με «αυτόματο πιλότο», φροντίζουν εγκαίρως να ψαχτούν στις αγορές  και να κάνουν την απαραίτητη προεργασία. 

Χωρίς φυσικά να το διαφημίζουν, ούτε να βγάζουν ενημερωτικά δελτία Τύπου και ανακοινώσεις. Αυτές οι δουλειές, παραδοσιακά γίνονται πάντα διακριτικά και προπάντων αθόρυβα. 

Εσχάτως, η αγορά της Αργεντινής έχει για μία ακόμη φορά την τιμητική της και αποτελεί πόλο έλξης για ουκ ολίγες ομάδες της Superleague.
 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τη χώρα του τάνγκο και θα «ζουμάρει» σε δύο περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι στο παρελθόν απασχόλησαν ελληνικές ομάδες. 

Oχι ασφαλώς τυχαία, δεδομένου πως τα βιογραφικά και των δύο κυκλοφορούν εκ νέου στα μέρη μας, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
 

Ο πρώτος είναι ο Αργεντινός Μαξιμιλιάνο Φερνάνο Ολίβα (αριστερά στη φωτ.). 

Ο 24χρονος αριστερός μπακ (αγωνίζεται κι ως στόπερ) αποτελεί παλιό γνώριμο των Κυπρίων από το πέρασμά του στον Αρη Λεμεσού (29 συμμ.) την περίοδο 2013-14.
 

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στην Εστουντιάντες (5 συμμ.) ενώ στο παρελθόν εκτός από τον Αρη Λεμεσού, έχει παίξει στην Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν, την Ιντεπεντιέντε και την Τίγκρε.
 

Συγχρόνως, φόρεσε τη φανέλα της «μπιανκοσελέστε», έχοντας 13 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής (U-17) και 2 συμμετοχές με την U-20. 

Να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Ολίβα βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να΄ρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου.
 

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής – made in Argentina – που είναι υποψήφιος για μετακόμιση στη χώρα μας τον Ιανουάριο, ακούει στο όνομα Ντιέγκο Λάγκος (δεξιά στη φωτ.).
 

Ο 28χρονος μέσος αγωνίζεται στην Πούμας (8 συμμ.) στο Μεξικό, ενώ πιο παλιά έχει περάσει από την Ροζάριο Σεντράλ, την Κόρντομπα και την Λανούς.  

Το καλοκαίρι του 2013 αποτέλεσε τον πρώτο στόχο του Αστέρα Τρίπολης για την κάλυψη της θέσης του Ρούμπεν Ράγιος (έπειτα από την μεταγραφή του Ισπανού μέσου στην Μακάμπι Χάιφα). 

Η πρόταση των Αρκάδων που ξεπερνούσε τα 200 χιλιάρικα, δεν έψησε το τότε «10άρι» της Ροζάριο, Σεντράλ για να κάνει το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ωστόσο εσχάτως φαίνεται διατεθειμένος να έρθει στη χώρα μας με λιγότερα χρήματα. 

Αποθηκεύστε και τα δύο ονόματα, διότι σύντομα θα τα βρούμε μπροστά μας.

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (25/11)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: