Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ξανθιώτικο scouting report – μέσω του Παπαδημητρίου - σε Πορτογαλία και Γαλλία!

Το pre game της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχει ουσιαστικά ήδη ανοίξει και οι ομάδες (άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο) έχουν αρχίσει να σηκώνουν μανίκια. 

Στην Ξάνθη όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, έτσι και φέτος, τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν την τιμητική τους, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να επισκέπτεται προ ημερών – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - την Πορτογαλία και τη Γαλλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας ταξίδεψε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στις δύο χώρες την περασμένη εβδομάδα (Δευτέρα – Παρασκευή) φροντίζοντας να είναι πίσω το Σάββατο (8/11) ώστε να μην χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. 

Μπορεί τα παιχνίδια που παρακολούθησε να τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος (άντε και ο Λουτσέσκου με τον Πανόπουλο) ωστόσο οι μεταγραφικές ανάγκες της Ξάνθης εν όψει Ιανουαρίου είναι γνωστές: 


ένας αριστερός μπακ, ένας αριστερός χαφ και ένας αμυντικός μέσος («κουβαλητής») αν και για την τελευταία θέση -  όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 27/9-  ο Κοστίν Λάζαρ έχει πάρει σειρά προτεραιότητας.    


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: