Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο αποκλειστικός «πνευματικός»του Αθανασιάδη! – Η αποχώρηση του διεθνούς επιθετικού του ΠΑΟΚ από την «Sports Connection» του Αντώνη Αποστολόπουλου και η συνεργασία με τον agent Παναγιώτη Γαλαριώτη













Το απρόσμενο τέλος της κοινής πορείας των agents Αντώνη Αποστολόπουλου και Παναγιώτη Γαλαριώτη (υπό την μανατζερική στέγη του γραφείου «Sports Connection») έσκασε σαν φθινοπωρινή «βόμβα» στο σώμα των ατζέντηδων και γενικότερα στην πιάτσα, δεδομένου πως στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.
 

Να θυμίσουμε πως στις 30 Σεπτεμβρίου ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έγραψε με το νι και με το σίγμα για την απόφαση των δύο μάνατζερ να χωρίσουν τους δρόμους τους και να τραβήξουν αυτόνομη πορεία (σε αντίθεση με τους μάνατζερ Νίκο Κλιτσίδη και Νίκο Κουτρούπη, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά να «παίζουν μπάλα» με τον Αποστολόπουλο) και τότε ρίχναμε στο τραπέζι μια «καυτή» ερώτηση: ποιοι παίκτες θα παραμείνουν πιστοί στον Αντώνη Αποστολόπουλο και ποιοι θα αποχωρήσουν παρέα με τον Παναγιώτη Γαλαριώτη...;

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές (Μήτρογλου, Γκέντσογλου, Δημούτσος, Καραμάνος, Βέργος, Μάκος κ.α.) οι οποίοι συνεργάστηκαν  με την «Sports Connection» υπό τις… ευλογίες και την μεσολάβηση του Γαλαριώτη και λογικό θα΄ναι να τον ακολουθήσουν μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το εν λόγω γραφείο, υπήρξε κι ένα μέχρι πρότινος «παιδί» του Αποστολόπουλου που ακολούθησε τον Γαλαριώτη!
 

Και στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά για έναν από τους κορυφαίους Ελληνες επιθετικούς.
 

Μπορεί μέχρι σήμερα ο agent Γαλαριώτης να παρουσιαζόταν ως ένας εκ των εκπροσώπων του Κλάους Αθανασιάδη (περί ου ο λόγος) ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος (κι όχι ένας εκ των εκπροσώπων) του διεθνούς επιθετικού, o oποίος όπως αντιλαμβάνεστε, έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Αντώνη Αποστολόπουλο και την «Sports Connection».
 

Ετσι εξηγείται άλλωστε και η εκκωφαντική απουσία του Αποστολόπουλου από τα τελευταία κρίσιμα Σεπτεμβριανά ραντεβού του Αθανασιάδη με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
 

Από κει και πέρα για τυχόν κι άλλες «διαρροές» ποδοσφαιριστών από την «Sports Connection», θα καταγραφούν επισήμως όταν η ιστοσελίδα του γραφείου μετά το απαραίτητο «λίφτινγκ» που εσχάτως προχώρησε, φροντίσει να ανεβάσει (και) τους παίκτες οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιο της. Μέχρι τότε, υπομονή….


Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (2/11)











http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: