Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Επιμένει ελληνικά ο Εστεμπάν Σολάρι! – Μετά το «όχι» στον Αρη, ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Superleague «στρίβει» το τιμόνι σε άλλες γειτονιές











Οταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Superleague «περιφέρεται» στα μέρη μας και ψάχνεται για ομάδα, άντε μετά να μην χτυπήσει κόκκινος (μεταγραφικός) συναγερμός.
 

Ο Εστεμπάν Σολάρι (περί ου ο λόγος) δεν τα βρήκε με τον «μνημονιακό» Αρη της Γ΄Εθνικής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έπειτα από το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους «κίτρινους», αποχωρεί από την Ελλάδα και στρέφεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.
 

Βλέπετε, δεν εκλείπουν οι ομάδες που αναζητούν - εν όψει Ιανουαρίου - παίκτες που να κατέχουν την «τέχνη» του γκολ και διαθέτουν ελληνική προϋπηρεσία στο βιογραφικό τους. 

Ο 34χρονος στράικερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα με την Νταλιάν Αερμπίν όπου (εν αντιθέσει με την θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ξάνθη) πέρασε και δεν ακούμπησε.
 

Οι 11 συμμετοχές και τα 0 γκολ (!) είναι νούμερα που ασφαλώς μιλάνε μόνα τους. Η ομάδα του υποβιβάστηκε και οι Κινέζοι αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης, αφήνοντας ελεύθερο τον Αργεντινό επιθετικό.
 

Ετσι, ο Σολάρι ξεκίνησε έρευνα αγοράς με πρώτο σταθμό την Ελλάδα. Οι συζητήσεις με τον Αρη όπως προαναφέραμε δεν είχαν αίσιο τέλος, αφού διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό, με αποτέλεσμα ο έμπειρος άσος να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις… made in Greece.
 

Τα 16 γκολ σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Ξάνθης την περασμένη σεζόν, δύναται να αποτελέσουν το… διαβατήριο για την επιστροφή του στη Superleague.
 

Το περασμένο καλοκαίρι και προτού αναχωρήσει για την Κίνα προτάθηκε σε Κέρκυρα και Ατρόμητο, ωστόσο στην παρούσα φάση στο νησί των Φαιάκων πορεύονται με το δίδυμο Μαρκόφσκι – Καϊκούτ στη γραμμή κρούσης, ενώ στο Περιστέρι αναζητούν περισσότερο έναν περιφερειακό επιθετικό και όχι έναν καθαρόαιμο φορ.
 

Από κει και πέρα όμως σε κάποιες άλλες γειτονιές της μεγάλης κατηγορίας και ψάχνονται για γκολτζή και ο Σολάρι φαντάζει ήδη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.
 

Ας αποθηκεύσουμε συνεπώς το όνομα του άλλοτε παίκτη της Ξάνθης και περυσινού πρώτου «πιστολιού» της Superleague στο σκληρό μεταγραφικό δίσκο του Ιανουαρίου διότι σύντομα - κατά όπως φαίνεται - θα μας απασχολήσει σοβαρά.
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (20/11)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: