Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Την… μπουμπούνισε ο Μίρνες Σίσιτς / Στις 22 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η προσφυγή του Σλοβένου μέσου εις βάρος του ΟΦΗ












Την ώρα που στον ΟΦΗ έχουν στρώσει το κόκκινο χαλί της υποδοχής στους Ιταλούς επενδυτές κι αναμένουν μετά βαΐων και κλάδων τους γείτονες για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο, τα «φιρμάνια» συνεχίζουν να σκάνε στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ.
 

Τα… βάσανα των οφειλών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον σύλλογο, με τα οικονομικά προβλήματα να ξεπηδούν το ένα πίσω απ΄το άλλο.
 

Αν και συγκεκριμένα το τελευταίο «φιρμάνι» που φέρει την υπογραφή του Μίρνες Σίσιτς, ήταν αναμενόμενο κι αν μη τι άλλο εδώ που τα λέμε, δεν προκάλεσε έκπληξη στους διοικούντες την ΠΑΕ.
 

Από την στιγμή που ο Σλοβένος μέσος και η διοίκηση του ΟΦΗ δεν τα βρήκαν για ένα συναινετικό «διαζύγιο», θα λύσουν πλέον τις διαφορές τους στα αθλητικά δικαστήρια.
 

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε προ ημερών – σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης – προσφυγή εις βάρος της ομάδας του Ηρακλείου. 

Η δικάσιμος ορίστηκε για την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, ενώ το ποσό που διεκδικεί ο παίκτης ξεπερνά τα 100 χιλιάρικα.
 

Παρ΄ότι στη ζωή και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, στην προκειμένη περίπτωση φαντάζει απίθανη η προοπτική να καθίσουν εκ νέου οι δύο πλευρές στο τραπέζι και να βρουν κάποια συμβιβαστική λύση (αποφεύγοντας το ραντεβού στα δικαστήρια) έπειτα απ΄όλα όσα έχουν προηγηθεί.
 

Να θυμίσουμε πως οι δηλώσεις του Σίσιτς με τις οποίες «επιτέθηκε» στον Μάνθο Πουλινάκη και τον Τζενάρο Γκατούζο προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης του ΟΦΗ, η οποία πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή εξαιτίας σοβαρότατου πειθαρχικού παραπτώματος και ενημέρωση επί του θέματος της Ελληνικής Αστυνομίας!

Στην αντίπερα όχθη, η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Ιωάννα Μπαρμπή, απαντώντας στην ΠΑΕ ΟΦΗ - μέσω δηλώσεων στο «Marca – SL» στις 3/12 -  υποστήριξε πως δεν γνωρίζει περί τίνος ακριβώς θέματος ενημέρωσε ο Μάνθος Πουλινάκης την αστυνομία.
 

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η ΕΛ.ΑΣ. είναι αρμόδια για τη διενέργεια ερευνών επί ποινικών αδικημάτων, την στιγμή που στην προκειμένη περίπτωση (όπως η ίδια δήλωσε) το αδίκημα είναι πως ο ΟΦΗ χρωστάει χρήματα στον ποδοσφαιριστή.

Συγχρόνως, προανήγγειλε την κατάθεση προσφυγής, αφού όπως ανέφερε παρά το χρόνο που δόθηκε στην κρητική ομάδα να ανασκευάσει τις δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον του Σίσιτς και να τακτοποιήσει οικονομικά τον ποδοσφαιριστή, τίποτα από τα δύο τελικώς δεν συνέβη.
 

Και κάπως έτσι, η ζωή συνεχίζεται για όλους εντός και εκτός Ηρακλείου. Τον ΟΦΗ, τον Σίσιτς και τους Ιταλούς επενδυτές…

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (14/12)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: