Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Το... χριστουγεννιάτικο δώρο του Λουτσέσκου στη Ραπίντ

Αρκετά δύσκολο προμηνύεται και το 2015 για τη Ραπίντ Βουκουρεστίου που ελπίζει σε κάποιο θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας.

Μόλις τις τελευταίες μέρες αποχώρησαν 22 ποδοσφαιριστές από την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για απόκτηση, ανάμεσά τους και ο Κοστίν Λάζαρ, κάποτε παίκτης του ΠΑΟΚ! Αρκεί μόνο η ενίσχυση; 

Όχι βέβαια, αφού η ομάδα ψάχνει και προπονητικό κέντρο για να κάνει προπονήσεις στη διάρκεια της διακοπής.

Ε, ένα μικρό θαύμα έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων, έπειτα από πρωτοβουλία του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο προπονητής της Ξάνθης, που είχε αγωνιστεί και καθίσει στον πάγκο της ρουμανικής ομάδας στο παρελθόν, αποφάσισε να βοηθήσει τον σύλλογο κλείνοντας –σε καλύτερη τιμή- εισιτήρια και διαμονή σε προπονητικό κέντρο κοντά στην Ξάνθη για λογαριασμό των Σιδηροδρόμων…
 

Το μεγαλύτερο θαύμα θα ήταν αν ο Λουτσέσκου αναλάμβανε πάλι τη Ραπίντ, ως ο… διάδοχος του καταστροφικού Μάριαν Ράντα. Αλλά μέχρι εκεί… «Κάθε ομάδα θα ήθελε τον Λουτσέσκου για προπονητή, όχι μόνο η Ραπίντ.
 

Ομως ξέρω ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ξάνθη», δήλωσε ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας και καλός φίλος του τεχνικού της Ξάνθης, Ντίνου Γκεόργκε.

Πηγή: www.e-soccer.gr




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: