Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Το... χαλί του Καρατζίκα και η Καλλονή!

Σύμφωνοι, ο βοηθός Αντώνης Καρατζίκας κακώς σήκωσε την σημαία και ακύρωσε το καθαρό γκολ της Καλλονής στα χασομέρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό.
 

Για να τα λέμε όλα όμως, η νησιώτικη ομάδα οφείλει να κάνει και την δική της αυτοκριτική για το μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, με τους πρωτοκλασάτους μεσο- επιθετικούς παίκτες της να παραμένουν «τσακωμένοι» με τα δίχτυα. 

Το «Marca – SL» ψάχνει κάτω από το...χαλί του βοηθού Καρατζίκα στην ομάδα του βορειοανατολικού Αιγαίου.

ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ ΧΟΥΑΝΜΑ
 

Ο Ισπανός φορ μετράει μόλις 1 γκολ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, επίδοση που αν μη τι άλλο, δεν ικανοποιεί σε καμια περίπτωση και κανέναν στη Μυτιλήνη.
 

Oχι βέβαια πως την περασμένη σεζόν στην Τρίπολη είχε σκίσει τα δίχτυα με τη φανέλα του Αστέρα (36 συμμ. – 5 γκολ) αλλά οι «σαρδέλες» σαφώς κι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος σημείωσε το πρώτο και τελευταίο του γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 9 Νοεμβρίου.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ 
 
Οκτώ παιχνίδια χωρίς γκολ έκλεισε ο 27χρονος επιθετικός. Η τελευταία φορά που σκόραρε καταγράφηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στην εντός έδρας νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη. Εχει πετύχει ένα ακόμη γκολ στο ματς Κυπέλλου (1-1) με τον Τύρναβο.
 

ΑΝΡΙ ΚΑΜΑΡΑ
 
Ο Σενεγαλέζος άσος έχασε ένα σημαντικό αριθμό αγώνων λόγω τραυματισμού. Ξεκλειδώσε μια φορά την αντίπαλη εστία στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 24 Αυγούστου. Στα υπόλοιπα επτά ματς «μηδέν εις το πηλίκο».
 

ΛΕΑΝΤΡΟ ΣΑΛΕΣ ΛΕΟΖΙΝΙΟ
 
Οσοι περίμεναν πως θα συνεχίσει και φέτος να συνδυάζει την δημιουργία με την εκτέλεση, έχουν διαψευστεί - τουλάχιστον μέχρι τώρα - πλήρως. Ενα γκολ (όλο κι όλο) απ΄ τον Βραζιλιάνο στην εντός έδρας νίκη(1-0) επί του Παναθηναϊκού στις 14 Σεπτεμβρίου. Στο ματς με τον Παναιτωλικό, συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς γκολ!
 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΝΓΚΑΣ
 

Από τα 6 γκολ της περασμένης σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, φέτος έχει ένα μεγάλο «κουλουράκι» στην στήλη με τα τέρματα, ακριβώς δίπλα από τις 5 συμμετοχές με την Καλλονή.
 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΡΙΤΗΣ 
 
Στις 29 Οκτωβρίου σημείωσε το πρώτο του (και τελευταίο) γκολ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. 



http://ahyaluronic.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: