Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ενα… τρελό - τρελό ρεβεγιόν! – Η απίθανη χριστουγεννιάτικη ιστορία με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Χριστοβασίλη και Ανδρέα Πάτση




















Υπάρχουν πολλών και διαφορετικών ειδών διαψεύσεις. Άλλες πειστικές που κλείνουν ένα θέμα εν τη γενέσει του, χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση κι άλλες που είναι… καλύτερες κι από επιβεβαιώσεις. 

Ειδικότερα πάντως σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Χριστοβασίλη και την περιβόητη υπόθεση πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον Ανδρέα Πάτση, ακόμη και η ποδοσφαιρική… επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και επιβεβαιώνει το σλόγκαν «όσο μεγαλώνει, τόσο μαθαίνει κανείς»!Γιατί και για ποιον λόγο…; Δώστε βάση για να καταλάβετε. 


Την παραμονή των Χριστουγέννων ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ διέψευσε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης στον «Super FM» τα ρεπορτάζ που τον φέρνουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Πάτση για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο γνωστό δικηγόρο και μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου. 
 

 «Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω κι εγώ. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάτι οποιαδήποτε στιγμή και έρθει πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα, πιστέψτε με, θα είμαι ο πρώτος που θα την υλοποιήσω. 

Δυστυχώς ενδιαφερόμενοι που χτυπάνε ξένες πόρτες, δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχείς οι κρούσεις τους στο τέλος…» τόνισε ο κ.Χριστοβασίλης χωρίς να πλέξει το εγκώμιο του Ανδρέα Πάτση: 

«Ο συγκεκριμένος κύριος που ακούστηκε ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να είχε τη θέληση, αλλά πριν έρθει έχει αφήσει ένα γκρεμό πίσω του και μια ομάδα που έχει διαλύσει. Θέλει προσοχή σ' αυτά τα πράγματα».
 

Το εντυπωσιακό της ιστορίας δεν είναι η διάψευση του Χριστοβασίλη, ούτε οι αιχμηρές δηλώσεις του σχετικά με το παραγοντικό προφίλ του υποψήφιου επενδυτή. Αλλού κρύβεται το παρασκηνιακό… ζουμί της ιστορίας.
 

Σύμφωνα με όσα αλίευσε η στήλη από το περιβάλλον του Ανδρέα Πάτση, αμέσως μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξη ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, ζήτησε να συναντηθεί με τον πρώην μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου! Απίστευτο κι όμως αληθινό!
 

Και όταν ο Πάτσης – εύλογα – απόρησε από την πρωτοβουλία του Χριστοβασίλη, θεωρώντας (και δικαίως) πως τον «άδειασε» δημοσίως μέσω των τελευταίων δηλώσεων του, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ φέρεται να ισχυρίστηκε πως ουδέποτε έκανε προσβλητικές δηλώσεις εναντίον του και πως παραποιήθηκαν τα λεγόμενα του!!!
 

Κατά τα άλλα, στις αρχές τη εβδομάδας κάποιοι ανοιχτομάτηδες είδαν έναν τύπο να κυκλοφορεί στις όχθες της λίμνης που αν δεν ήταν ο Ανδρέας Πάτσης, ε τότε, ήταν σίγουρα ο σωσίας του! Αυτά.
   
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (27/12)



http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: