Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, σημειώσατε... «1» / Οι «πράσινοι» επικράτησαν πάνω στο...νήμα των Θεσσαλονικιών, στην μεταγραφική κούρσα για τον δανεισμό του Χάρη Μαυρία από την Σάντερλαντ!











Τα καλύτερα γκολ, όπως και οι καλύτερες μεταγραφές, ενίοτε μπαίνουν στις καθυστερήσεις. 

Αυτό μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία και γι΄αυτό κλασικά και παραδοσιακά, αναμένονται με αγωνία τα τελευταία χτυπήματα των ομάδων (και) στο παζάρι του Ιανουαρίου.
 

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και στην τρέχουσα, υπάρχουν Ελληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι βγάζουν τον άρτο τον επιούσιο μακριά από την χώρα μας και ψάχνονται στην τελική ευθεία των μεταγραφών για νέα επαγγελματική στέγη.
 

Ενας εξ αυτών και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
 

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβανόταν εδώ και καιρό στα βασικά πλάνα της Σάντερλαντ, κάτι που άλλωστε φανέρωνε περίτρανα η τελευταία επίσημη εμφάνισή του με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας στη διοργάνωση του πρωταθλήματος (29/9/2013) και του Κυπέλλου (25/10/14).

Οι «Μαύρες Γάτες» είχαν ανάψει το «πράσινο φως» στον Ελληνα ποδοσφαιριστή για τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα.


Προ ημερών κυκλοφόρησε πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στο μπλοκάκι του προπονητή της Σέλτικ Ρόνι Ντέιλα.

Σκάουτ των Κελτών φέρεται να παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι Σάντερλαντ (U-21) και της Μάντσεστερ Σίτι στο Έπλετον για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, όπου ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Σε ό,τι αφορά πάντως ειδικά το ενδιαφέρον της Σέλτικ, ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε και πληροφορήθηκε πως οι Κέλτες δεν σκόπευαν να ρίξουν νερό στο… μύλο του δανεισμού του Μαυρία, έναντι μάλιστα δύο εκατομμυρίων στερλίνων όπως ανέφεραν τα σχετικά ρεπορτάζ.  


Αντίθετα με την Σέλτικ, στον ΠΑΟΚ χωρίς να το «διαφημίσουν» ούτε να το βγάλουν προς τα έξω, έδωσαν μεγάλη «μάχη» για την απόκτηση του Μαυρία. 


Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να βρεθούν μια ανάσα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ή καλύτερα του δανεισμού του από την Σάντερλαντ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ωστόσο και παρά το γεγονός πως η πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (30/1) πιο συμφέρουσα από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, η επιθυμία του διεθνούς ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια του «τριφυλλιού», έπαιξε καταλυτικό ρόλο και έβγαλε νικητή στο άτυπο μεταγραφικό «μπρα ντε φερ» τους «πράσινους», αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Θεσσαλονικείς.
 
 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (31/1) 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: