Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

«Κανάλι» με την Μπανταλόνα! – Ανοιχτή γραμμή του Πανθρακικού με την ισπανική ομάδα και «σκανάρισμα» στον 23χρονο μεσοεπιθετικό Μανουέλ Μπάλντα!










Η αποβολή της Νίκης Βόλου και η αφαίρεση έξι βαθμών από τον ΟΦΗ λόγω οφειλών στον Αλεξάντερ Πέσιτς (με τον… αστερίσκο πως ίσως και να αναιρεθεί η ποινή της FIFA, δεδομένου πως η κρητική ομάδα το παλεύει, ενώ υπάρχει και το ελληνικό δεδικασμένο όπως έγραψε το Σάββατο (17/1) ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» με τον Κέβιν Πεκέ του Θρασύβουλου) αν μη τι άλλο, αποτελούν… βούτυρο στο ψωμί των ομάδων που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Μία εξ αυτών είναι και ο Πανθρακικός, που αν και διανύουμε αισίως το β΄γύρο του πρωταθλήματος, ακόμη ψάχνει τα πατήματά του.
 

Η ομάδα της Κομοτηνής κινείται σε χαμηλές… στροφές από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που έχει άμεση αντανάκλαση και στη βαθμολογική συγκομιδή που μέχρι και την έναρξη της 19ης αγωνιστικής, την έφερνε οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
 

Και επειδή οι μεταγραφές ήταν και παραμένουν το… όπιο των οπαδών, ο κόσμος στην Κομοτηνή γκρινιάζει για τους αργούς μεταγραφικούς ρυθμούς με τους οποίους κινείται ο Πανθρακικός στο παζάρι του Ιανουαρίου. 

Ενδεικτικά να θυμίσουμε το σχόλιο των οργανωμένων («Ultras Panthrax») μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Κέρκυρα.   

«Όχι χτυποκάρδι αλλά τα κεφάλια μας στα τσιμέντα θα αρχίσουμε να βαράμε!!!
 

Δεν είναι δυνατόν να κοιτάμε την ομάδα 15 Ιανουαρίου να παίζει μπάλα,να προσπαθούν τα παιδιά(όσα μείνανε δηλ. με αυτά που γίνονται)και η μοναδική μας κίνηση να λέγεται Μελίσσης.

Δεν πιστεύει κανένας μας να είχατε λεφτά για πέταμα το καλοκαίρι και να μην θέλετε να τα σώσετε. Κάντε κάτι, πάρτε Μ-Ε-Τ-Α-Γ-Ρ-Α-Φ-Ε-Σ όχι μεταγραφή».

 

Βεβαίως, εκτός από τον Μελίσση υπάρχει συμφωνία και με τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος όμως θα πρέπει να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου (έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της θεσσαλικής ομάδας ) για να φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού.
 

Από κει και πέρα ο τεχνικός Χοσέ Μανουέλ Ρόκα έχει στρέψει τις κεραίες του και στην ισπανική αγορά, την οποία άλλωστε γνωρίζει από… πρώτο χέρι.
 

Εσχάτως, μάλιστα, βρίσκεται σε ανοιχτό κανάλι με την Μπανταλόνα (ομάδα γ΄κατηγορίας) επιδιώκοντας την απόκτηση 1-2 παικτών του ισπανικού συλλόγου.
 

Ενας εξ αυτών, είναι και ο 23χρονος επιθετικός Μανουέλ Μπάλντα από το Εκουαδόρ. 

Την φετινή σεζόν μετράει 8 συμμετοχές και 3 γκολ με την Μπανταλόνα, ενώ πιο παλιά έπαιξε στην Ισπανία με την Πρατ και την Ατλέτικο Γκραμανέτ.

 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (18/1)




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: