Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο επαναπατρισμός των Γεωργιανών του ΟΦΗ











Μπορεί ο μάνατζερ των δύο Γεωργιανών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ Λόρια και Μερεμπασβίλι (φωτ.) να διέψευσε κατηγορηματικά προ ημερών την προοπτική αποχώρησης τους από την μνημονιακή κρητική ομάδα, ωστόσο μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, καλό θα΄ταν να μην αποκλείουμε τίποτα. 

Βλέπετε, αμφότεροι ναι μεν θέλουν να μείνουν στο Ηράκλειο και να τιμήσουν το διετές συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον ΟΦΗ, ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου αναπόφευκτα και μοιραία τους βάζουν σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις. 

Μια από αυτές αφορά και τον επαναπατρισμό τους για λογαριασμό της Ντιναμό Τιφλίδας, δεδομένου πως ουδέποτε έπαψαν να αποτελούν τα αγαπημένα παιδιά του ιδιόρρυθμου προέδρου της γεωργιανής ομάδας Ρόμαν Ρίπια. 

Ούτως η άλλως - κι όπως έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 3/1 - Λόρια και Μερεμπασβίλι παραμένουν μεταγραφικά «αιχμάλωτοι» στην Κρήτη, υπό την έννοια πως έχοντας ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν (Ντιναμό Τιφλίδας, ΟΦΗ) στερούνται το δικαίωμα για μια τρίτη μεταγραφή, σε τρίτη διαφορετική ομάδα. 

Αντίθετα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την επιστροφή τους στην Ντιναμό Τιφλίδας, που τους περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (16/1)



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: