Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

O μαρτυριάρης μπαμπάς - Πουλίδο!











«Καπνούς» βγάζουν οι παροικούντες την Πλατεία Αλεξάνδρας (ή αλλιώς τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός) με τη διαρροή της είδησης περί της… μετακόμισης του Αλαν Πουλίδο στη Λιβαδειά. 

Βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούσαν τα πάντα να ολοκληρωθούν κάτω από απόλυτη μυστικότητα και οι ανακοινώσεις να γίνουν στο κατάλληλο τάιμινγκ και λίγο πριν από την εκπνοή των μεταγραφών του Ιανουαρίου.
 

Ελα όμως που ήρθε κι έκανε την «ζημιά» ο ρεπόρτερ του «Azteca Deporte», Ομάρ Ζερόν (μέσω του λογαριασμού του στο twitter) έχοντας προηγουμένως – σύμφωνα με πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από τη χώρα των Αζτέκων - λάβει ως «ασίστ» την αποκλειστική πληροφορία (περί Λεβαδειακού) από τον φίλο του και πατέρα του ποδοσφαιριστή. 

Ο μπαμπάς Πουλίδο προφανώς πάνω στον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη άφιξη του γιου του στην Ελλάδα, έδωσε με το νι και με το σίγμα ολόκληρο το ρεπορτάζ στον Μεξικανό δημοσιογράφο, «ξεχνώντας» πάντως τον επίσης εν δυνάμει «Βοιωτό» Αρμάντο Πουλίδο (αδερφό του Αλαν) με το «Marca – SL» να κάνει την σχετική αποκάλυψη. Συμβαίνουν αυτά.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» -  «ΩΡΑ των σπορ» (29/1)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: