Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή γραμμή, Αγγελίδη – Λευκαρίτη! / Τα «ιδιαίτερα μαθήματα» του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εκ των αντιπροέδρων της UEFA, για όσα συμβαίνουν και αφορούν τις δικαστικές εξελίξεις στις ανοικτές υποθέσεις που εκκρεμούν, όσο και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου!




















Κάτι παραπάνω από εμφανής είναι η κλιμάκωση της δραστηριοποίησης του ΠΑΟΚ εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, σχετικά με όσα συμβαίνουν στη «χάρτα» του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
 

Από τη μία πλευρά οι επιθετικές ανακοινώσεις για τα «κακώς κείμενα» και από την άλλη, τα πρόσφατα ιδιαίτερα ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη στην Αθήνα με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο, επιβεβαιώνουν περίτρανα του λόγου το αληθές.
 

Η λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (στην μετά – Σαρρή εποχή), η διαιτησία και οι δικαστικές εξελίξεις στις ανοικτές υποθέσεις που εκκρεμούν, αποτελούν τους τρεις πυλώνες που έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση όχι μόνο του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και των στενών συνεργατών του, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη.
 

Ο Κύπριος παράγοντας μπορεί να μην αρέσκεται να βγαίνει άνευ λόγου και αιτίας μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας από την στιγμή που έλαβε το προεδρικό χρίσμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (εν αντιθέσει με ουκ ολίγους ομολόγους του, οι οποίοι όπου βλέπουν κάμερα και μικρόφωνο... ορμούν κατά πάνω) ωστόσο κινείται κι αυτός από την πλευρά του σε έντονους ρυθμούς, όσον αφορά την προώθηση των θέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 

Κι αν ο Ιβάν ο τρομερός βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τους διοικητικούς ηγέτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ο Τζακ (όπως αποκαλούν οι φίλοι του τον Αγγελίδη), διατηρεί ανοιχτό κανάλι με τα γραφεία της UEFA.
 

Οχι με τον ίδιο τον Μισέλ Πλατινί (καθώς όσο να΄ναι κι εδώ που τα λέμε, θα πρέπει να φάει ακόμη αρκετά παραγοντικά… καρβέλια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να μιλάει δηλαδή απευθείας με το «Νο1» της UEFA) αλλά με έναν εκ των στενών συνεργατών του προέδρου και ισχυρό παράγοντα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
 

Ο λόγος, για τον εκ των αντιπροέδρων της UEFA Μάριο Λευκαρίτη. 

O Κύπριος παράγοντας εκλέχτηκε για πρώτη φορά στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA το 1996 και επανεκλέγηκε άλλες τέσσερις φορές στα Συνέδρια της UEFA. 

Οι δύο άνδρες (Αγγελίδης – Λευκαρίτης) συνδέονται εκτός από την κοινή κυπριακή καταγωγή και με μακρόχρονη φιλία.
 

Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει πως ο Μάριος Λευκαρίτης και κατ΄επέκταση η UEFA, έχουν άμεση ενημέρωση για όλες τις θέσεις του ΠΑΟΚ στο θέμα των δικαστικών υποθέσεων που ( σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς) όσο δεν «τρέχουν» και μένουν στάσιμες ρίχνουν «σκιές» πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς βέβαια και για τον τρόπο με τον οποίο είναι δομημένη η ΕΠΟ και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. 

Εν ολίγοις, έχουν γνώση οι φύλακες!

 

ΠΗΓΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (20/1)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: