Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

«Δένει» Ρόλε ο Αστέρας! / Γκάζι…πατάνε οι Αρκάδες για την αγορά των (σύνθετων) δικαιωμάτων του Αργεντίνου μέσου













Ο Μάρτιν Ρόλε αποτελεί ένα ακόμη «λαβράκι» του Αστέρα από την αγαπημένη αγορά της Αργεντινής. 

Χαλάλι τα ξενύχτια που έριξε ο Γιάννης Καϋμενάκης συντροφιά με το dvd για την μελέτη του 30χρονου μέσου, με την ευγενική βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές του επιστήθιου φίλου και Αργεντινού ατζέντη Χουάν Κρουζ Ογιέρ.

Να θυμίσω πως το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόλε, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Σαν Λορέντζο. 

Αν και σύμφωνα με όσα λέγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση του Αστέρα μάλλον είπε την… μισή αλήθεια, αφού ένα σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή φέρεται να ανήκει σε ξένο γραφείο μάνατζερ. 

Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι κάτι που μάλλον συνηθίζεται, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου τέτοιου είδους γραφεία διατηρούν μικρό ή μεγάλο ποσοστό ποδοσφαιριστών. 

Σε κάθε περίπτωση το συμβόλαιο του Ρόλε με τον Αστέρα λήγει το καλοκαίρι και η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, όχι απλά έχει παρθεί, αλλά ίσως και κάτι παραπάνω. 

Τι σημαίνει αυτό…;

Οι Μπακοκαϋμενάκηδες θεωρούν πολύτιμο γρανάζι της μεσαίας γραμμής τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. 

Η πλούσια προσφορά του (30 συμμ. – 3 γκολ)  στην ομάδα της Τρίπολης και το γεγονός πως με τις οργανωτικές και τεχνικές αρετές του κατάφερε να ξορκίσει το «φάντασμα» του άλλοτε Αρκά Ρούμπεν Ράγιος, φτάνουν και… περισσεύουν προκειμένου να γίνει πρόωρη κίνηση αγοράς των δικαιωμάτων του (αν δεν έχει ήδη κιόλας γίνει) προκειμένου το «δέκα το καλό» να συνεχίσει να αγωνίζεται με το αστέρι στο στήθος και τα επόμενα χρόνια.  

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Αστέρας να πληρώσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και η οποία εν αντιθέσει με όσα κυκλοφόρησαν έπειτα από την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Τρίπολη, δεν είναι απλησίαστη και σίγουρα δεν κυμαίνεται σε κάποιο ποσό που να ξεφεύγει από τα οικονομικά… κυβικά της ελληνικής ομάδας. 

Η οψιόν είναι εντός των δυνατοτήτων του Αστέρα και γι΄αυτό άλλωστε οι Αρκάδες έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται προς την κατεύθυνση της αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Εστω κι αν χρειαστεί ένα μικρό ποσοστό να παραμείνει στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και έχει μέρος των δικαιωμάτων του. 

Κοτζάμ Ρόλε είναι αυτός, όχι παίξε – γέλασε.


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/2)


http://bestreaction.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: