Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ντάγκλας και το… ασχημόπαπο! / Ο… κύκνος που γυάλισε στον Ολυμπιακό στο Κίεβο και ο αποκαρδιωτικός Σαντάνα










\










Ο ποταμός Δνείπερος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης του Κίεβο. 

Πρόκειται για τον τρίτο μεγαλύτερο ποταμό της Ευρώπης (μετά τον Βόλγα και τον Δούναβη) που χωρίζει στα δύο την ουκρανική πρωτεύουσα και ομορφαίνει το... κάδρο της. 

Μια φορά οι φίλοι του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στο Κίεβο και γενικότερα όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της Πέμπτης (19/2), είδαν έναν κύκνο κι ένα ασχημόπαπο! 

Οχι στον ποταμό Δνείπερο, αλλά στο γήπεδο «Ολιμπίνσκι», όπου παίχτηκε ο πρώτος αγώνας της Ντνίπρο με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League. 

Οπου «κύκνος» βάλτε δίπλα το όνομα του Βραζιλιάνου στόπερ των γηπεδούχων Ντάγκλας Σίλβα Μπασελάρ, όπου «ασχημόπαπο» τον συμπατριώτη του Φελίπε Σαντάνα του Ολυμπιακού και θα΄στε μέσα!

Οι δύο βασικοί στόπερ των δύο ομάδων, κινήθηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετα επίπεδα από πλευράς απόδοσης.  

Από τη μία πλευρά ο Σαντάνα πέρασε τα χίλια μύρια αγωνιστικά… βασανιστήρια από τους οικοδεσπότες, φτάνοντας στο σημείο να γυρνά την πλάτη (!) σε σουτ αντιπάλου. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντάγκλας υπήρξε μια ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο της άμυνας της ουκρανικής ομάδας, «κλειδώνοντας» τον Κώστα Μήτρογλου (με εξαίρεση τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο 94΄). 

Αντε μετά απ΄όλα αυτά, τα παιδιά του Πειραιά να μην μπαίνουν στη διαδικασία των συγκρίσεων με πρωταγωνιστές τους δύο Βραζιλιάνους στόπερ. 

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε ο Ντάγκλας «γυάλισε» στους «ερυθρόλευκους», με ό,τι θα μπορούσε να συνεπάγεται κάτι τέτοιο. 

Σκαλίζοντας το βιογραφικό του βλέπει κανείς πως πρόκειται για μεταγραφικό απόκτημα (το καλοκαίρι του 2012) της Ντίνπρο από την Βάσκο Ντε Γκάμα. 

Ο θηριώδης (1.90μ.) στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.de φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.

 Οσο ακριβώς δηλαδή κοστολογεί η ίδια γερμανική ιστοσελίδα και τον Φελίπε Σαντάνα του Ολυμπιακού, με την ειδοποιό διαφορά πως ο Ντάγκλας δεν γυρνάει την πλάτη στα σουτ των αντιπάλων για να μην τον χτυπήσει η μπάλα (!).

Συν τοις άλλοις, δεν προβλημάτισε τους ανθρώπους της ουκρανικής ομάδας, για το αν τελικά επρόκειτο ή όχι για μια προβληματική μεταγραφή, όπως εσχάτως συμβαίνει με τον συμπατριώτη του και κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.   

 
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (22/2)


Δεν υπάρχουν σχόλια: