Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ρεβάνς (ΑΕΚ – Ολυμπιακός) για μάγισσες και… χαρτορίχτρες!









Μόνο αυτές οι κυρίες που διαβάζετε στον τίτλο του ρεπορτάζ, μπορούν ενδεχομένως κι αν βρίσκονται σε...φόρμα, να γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. 


Διαβάστε στην στήλη «Πάρκο Γουδή»

Όπως ενημέρωσε επισήμως η ΕΠΟ την Τετάρτη (18/2) το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί την Τετάρτη (4/3) ή την Πέμπτη (5/3) για.... τεχνικούς και όχι μόνο λόγους. 

Την Τετάρτη (4/3)  δεν θα έχει παρέλθει το απαραίτητο 48ώρο από το παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ την Πέμπτη (5/3) υπάρχει το «κόκκινο» της αστυνομίας λόγω της διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. 

Ετσι η αρμόδια επιτροπή Κυπέλλου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα αποφασίσει εν ευθέτω χρόνω (!) για την ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου προημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. 

Οι υπόλοιπες ρεβάνς πάντως ορίστηκαν κανονικά και έτσι οι μάγισσες και οι χαρτορίχτρες δεν θα χρειαστεί να χτυπήσουν διπλές και τριπλές βάρδιες! Κάτι είναι κι αυτό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης 2014-2015, εκτός αυτού μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με έγγραφό της προς ενδιαφερόμενες τις ΠΑΕ η Επιτροπή Κυπέλου Ελλάδος ενημέρωσε ότι «ο ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα».


Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015» και καταλήγει λέγοντας ότι «κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».


Οι υπόλοιποι αγώνες ορίστηκαν ως εξής:


Πανιώνιος-Ηρακλής: 4/3/2015, ώρα 19:00


Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: 5/3/2015, ώρα 16:00


SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ: 5/3/2015, ώρα 19:30

http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: