Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το ραντεβού του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην Πορτογαλία



Ολα ήταν έτοιμα για το ταξίδι του Γκέρμαν Τσιστιακόφ με προορισμό την Πορτογαλία. 

Η πτήση, το εισιτήριο, το ξενοδοχείο που θα τον φιλοξενούσε το διάστημα της παραμονής του. 

Τον στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέμεναν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ποδοσφαιριστής (με πλούσιες παραστάσεις και δυνατό βιογραφικό) και ο εκπρόσωπός του. 

Διαβάστε στον «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ».

Η αγορά της Πορτογαλίας δεν έπαψε να συγκινεί τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Οι «made in Portugal» Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μιγκέλ Βιτόρ που ήρθαν και έκαναν τη διαφορά στην Τούμπα, «γλύκαναν» τους Θεσσαλονικείς, με αποτέλεσμα να΄χουν παραδοσιακά στραμμένες τις κεραίες τους προς την αγορά της εν λόγω χώρας.
 

Οι ανάγκες του ΠΑΟΚ στο… shopping του Ιανουαρίου είναι δεδομένες και σίγουρα μεγάλες. Κεντρικός αμυντικός, χαφ, επιτελικός μέσος ενδεχομένως και ένας επιθετικός. Οπως δεδομένο είναι και το πρώτο όνομα σπουδαίου ποδοσφαιριστή, που έχει κυκλωθεί από την πορτογαλική αγορά.
 

Παίκτης που συνδυάζει και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να ανεβάσει τα «κυβικά» της ομάδας και το όνομα που θα κάνει «γκελ» στο παραδοσιακά απαιτητικό κοινό του Δικεφάλου.
 

Εδώ που τα λέμε καλός (ο… Αυγουστιάτικος και μέχρι εκεί) Στοχ, εργαλείο ο Βίτορ, χρήσιμοι οι Τζιόλης και Νίνης. 

Κακά τα ψέμματα ο new entry ποδοσφαιριστής που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και θα απογειώσει τον ενθουσιασμό των εσχάτως άκρως πληγωμένων (μετά το... ναυάγιο στο «Καραϊσκάκη») ΠΑΟΚτσήδων, ακόμη δεν έχει παρκάρει στην Τούμπα.
 

Μην ξεχνάμε πως αν όπως είχε πει κάποτε ο Καρλ Μαρξ, η θρησκεία είναι το όπιο του λαού, τότε οι μεταγραφές ήταν και παραμένουν η… μαστούρα των οπαδών. 

Και στον ΠΑΟΚ η ανάγκη για μία μεταγραφή που θα ξεσηκώσει τον κόσμο, φαντάζει ίσως πιο αναγκαία από κάθε άλλη φορά επί εποχής Σαββίδη. Για πολλούς και ευννόητους λόγους.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (9 και 10 Νοεμβρίου) η αποστολή του Δικεφάλου βρέθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ κυκλοφορούσε κατά τη διάρκεια της πολιτιστικής περιήγησης στην Ακρόπολη, όσο και κατά την επίσκεψή του στο φαληρικό γήπεδο, με το εισιτήριο για το ταξίδι στην Πορτογαλία στο τσαντάκι του.

Παρεμπιπτόντως, η πτήση ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (11/11) ωστόσο το «πάρτι» του Ολυμπιακού ανέτρεψε τα σχέδια.
 

Τα τέσσερα γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου και την παρέα του, «τσάκισαν» την ψυχολογία του Σαββίδη.

Ετσι, λίγο πριν από το check in στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»,  ο Ιβάν άναψε «κόκκινο» στο στενό συνεργάτη του. Το αεροπλάνο «πέταξε» χωρίς τον Τσιστιακόφ ανάμεσα στους επιβάτες  με προορισμό την Πορτογαλία. Το ραντεβού αναβλήθηκε, δεν ματαιώθηκε...

Ο παίκτης και ο εκπρόσωπος του ειδοποιήθηκαν εγκαίρως και επίκειται πλέον νέα συνάντηση. Σε τόπο και χρόνο που θα κανονιστεί. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες των οικογενειών. 
 

ΥΓ. Η Ναταλία Κουροέντοβα είναι το πρόσωπο – κλειδί στο μεταγραφικό «love story» του ΠΑΟΚ με τον Πελέ του Εργοτέλη, όπως αποκάλυψε το «Marca – SL» στις 9 Νοεμβρίου και κυκλοφορεί πλέον κατά κόρον στην πιάτσα.

Για την ιστορία, ο συνδετικός κρίκος που έφερε πιο κοντά στο παρελθόν την Ρωσίδα μάνατζερ με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ήταν ένας κοινός τους φίλος οικονομολόγος από τη Μόσχα. Καμία σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου…   

Δεν υπάρχουν σχόλια: