Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Τετ α τετ Κάλβο – Βρύζα!/ Το ραντεβού με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στην πόλη της Ξάνθης και η «υπόκλιση» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!




















Μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να έβγαλε το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως σχόλασε η συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Κι όχι μόνο δεν σχόλασε και πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά αντίθετα μάλιστα ζει και βασιλεύει! Κάτι παραπάνω ασφαλώς και θα γνωρίζει ο Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης! 


Ναι, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ο οποίος βρίσκεται σε ετήσια καραντίνα στην ακριτική ομάδα και μετράει μία – μία τις ημέρες σαν τους φαντάρους, για την λήξη του συμβολαίου του και την αποχώρησή το καλοκαίρι απ΄την πόλη της Θράκης. 


Να θυμίσω πως ο Κάλβο από βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ξάνθης την περασμένη σεζόν (που ήταν και η παρθενική του χρονιά στη Superleague) κατέληξε φέτος με «διαρκείας» στην εξέδρα, λόγω ρήξης των σχέσεων του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο.   


Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης δεν συγχώρεσε τις καλοκαιρινές τάσεις φυγής του ποδοσφαιριστή και προϊόντος του χρόνου, την άρνησή της υπογραφής νέου συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 23 Σεπτεμβρίου).


Ετσι, ο Κάλβο βρέθηκε εκτός ομάδας και δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής σε επίσημο αγώνα της Ξάνθης την τρέχουσα σεζόν, αναμένοντας την λήξη του μαρτυρίου. 


Οσο για το που κολλάει ο Βρύζας σε όλα αυτά; Αν κολλάει λέει. 


Οι… κεραίες της στήλης συνέλαβαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου (14/3) σε σε γνωστό μαγαζί σε εμπορικό κέντρο στην πόλη της Ξάνθης (Μιχαήλ Καραολή & Ελπίδος) να΄χει τετ α τετ με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο εν όψει καλοκαιριού. 


Συνάντηση που μάλλον δύσκολα θα προέκυψε τυχαία, παρά το γεγονός πως η σύζυγος του Ζήση Βρύζα κατάγεται από την Ξάνθη και πραγματοποιούν συχνές επισκέψεις στην πόλη της Θράκης. 


Α και κάτι ακόμη. Ο Κάλβο δεν γουστάρει μονάχα την Θεσσαλονίκη, την οποία από την στιγμή που ήρθε στην χώρα μας επισκέπτεται με την σύζυγό του όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. 


Αρκεί να σας μεταφέρω πως σύμφωνα με τον αστικό μύθο που κυκλοφορεί στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ξάνθης, στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται να υπάρχει μέχρι και βιντεάκι των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά»! 


Η τεχνολογία μας φέρνει πάντα πιο κοντά! 






ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (24/3)



http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: