Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το come back του «Γ.Χ.» στον ΠΑΟΚ, το φρένο στον «εκλεκτό» Λουτσέσκου και τα τσίπουρα της Βέροιας!











 «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα, που ξεκινά τη σεζόν με έναν προπονητή, αλλά την τελειώνει πάντα με τον Γιώργο Γεωργιάδη».

Εμπνευσμένοι απ΄ το περίφημο δόγμα του Γκάρι Λίνεκερ (που δεν αναφερόταν φυσικά στον «Γ.Χ.», αλλά στους winners Γερμανούς) οι Θεσσαλονικείς το πήραν και το… έραψαν εύστοχα στα μέτρα του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ. 

Εποχή Γιώργου Γεωργιάδη στην Τούμπα. Όπως συνέβη τέτοιο καιρό και τις δύο προηγούμενες σεζόν, με… θύματα τότε τους Γιώργο Δώνη, Χούουμπ Στέφενς κι εσχάτως τον Αγγελο Αναστασιάδη. 

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση περί της επιστροφής του «Γου Χου» στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ξάφνιασε περισσότερο όσους κινούνται στο στενό περιβάλλον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, παρά τους οπαδούς και τους ρεπόρτερ της ομάδας, που λίγο έως πολύ περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη, από την στιγμή που φαινόταν να τελειώνει το… λάδι στο καντήλι του Αναστασιάδη δίπλα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. 

Κι αυτό διότι όπως λέγεται στην Σαλονίκη, ο Γεωργιάδης παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο που τρέχει με τον ΠΑΟΚ, κάθε άλλο παρά πρόθυμος φέρεται να παρουσιαζόταν (μέχρι πρότινος) στην προοπτική να επιστρέψει για τρίτη φορά ως υπηρεσιακός τεχνικός και να βγάλει το φίδι από την τρύπα. 

Κάτι πάντως που δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση, με όσα δήλωσε λίγο πριν κάνει την πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ.  
  
«Σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος, τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, όπως και τον ιδιοκτήτη. 

Όταν ο ίδιος άνθρωπος αναλαμβάνει για 3η φορά μέσα στη σεζόν, δεν είναι ότι πιο σύνηθες, και για μένα είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά από την άλλη είναι τιμητικό. Σημαίνει ότι αναγνωρίστηκε η δουλειά μου τις προηγούμενες δύο φορές».

Αυτά δήλωσε ο «Γ.Χ.» με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα, την στιγμή που λίγες ημέρες νωρίτερα σε ένα χωριό της Βέροιας, μια ποδοσφαιρική ψυχή μεταξύ τυρού, αχλαδίου και εκλεκτού τσίπουρου σε μια ιδιαίτερη και οφ δε ρέκορντ κουβέντα, έλεγε τα… δικά του. 

Τι ακριβώς; Να, πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελούσε τον «εκλεκτό» του Βρύζα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν, με την πρόσφατη απομάκρυνσή του Ζήση από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, να βάζει προσωρινό φρένο στην καλοκαιρινή μετακόμιση του Ρουμάνου τεχνικού από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη. 

Αν πάντως «κλειδώσει» η δουλειά με τον Λουτσέσκου μην σας κάνει εντύπωση έτσι και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι τον Μάρτιο του 2016. 

Μετά, θα αναλάβει ο «Γου Χου»…! 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ – «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (17/3)


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: