Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τα «likes» του Σέρβου agent Ράνκο Στόιτς στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ - Ολυμπιακός)











Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 65.000 φίλοι της ΑΕΚ στην κυπελλική ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, έκλεψε… καρδιές στην θύρα των VIP του ΟΑΚΑ. 

Κι ας έκλεισε με την τραγική αντίδραση μιας μερίδας ανεγκέφαλων που επιμένουν να «δηλητηριάζουν» την Ενωση. 

Το μεγαλείο 65.000 οπαδών αποτέλεσε κεντρικό σημείο αναφοράς στις συζητήσεις των ευρωπαίων υψηλών καλεσμένων. Ενας εξ αυτών και ο Σέρβος ατζέντης Ράνκο Στόιτς. 

Ο εν λόγω μάνατζερ θεωρείται στην χώρα του ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του χώρου, ενώ συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.  

Ο Σέρβος agent έμεινε έκθαμβος με το εντυπωσιακό σκηνικό και την κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα στις εξέδρες του «Σπύρος Λούης» και μάλλον δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο, όταν έκανε κράτηση προκειμένου να παρακολουθήσει live τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Εκτός όμως από το να χαζεύει το θέαμα στις εξέδρες, είχε τα μάτια του στραμμένα και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κι έριξε τα προσωπικά του «likes». 

Ένα από αυτά είχε αποδέκτη τον new entry Γιάκομπ Γιόχανσον και μάλιστα συνεχάρη τον Μιλοβάνοβιτς για την πολύ καλή δουλειά και την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό του Σουηδού μέσου. 

Ο Γιόχανσον όμως δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ενωσης που «γυάλισε» στον Σέρβο μάνατζερ. 

Αλλοι δύο παίκτες της ΑΕΚ του έκαναν εξαιρετική εντύπωση και μάλλον ανανέωσε το… ραντεβού μαζί τους για το προσεχές μέλλον, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Το be continued…

Α και για να μην το ξεχάσω: ο Ράνκο Στόιτς δεν είναι άγνωστος στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. 

Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε εκπρόσωπος του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ του Παναθηναϊκού, ενώ στο ΟΑΚΑ είχε την ευκαιρία εκτός από τον κόσμο και τους παίκτες της ΑΕΚ, να παρακολουθήσει και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού που συμπεριλαμβάνεται στο πελατολόγιό του. 

Και η επί τη ευκαιρία της επίσκεψης στην Αθήνα δεν μπορεί παρά όλο και να έκανε κάποια κουβέντα με τους «ερυθρόλευκους» για το μέλλον του Σέρβου ποδοσφαιριστή στον Πειραιά. Εις το επανιδείν...   
   
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (13/3)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: