Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Παρέλαση σκάουτερ στην πλατεία! – Πλήθος ευρωπαίων «κατασκόπων» στην αναμέτρηση Πανιώνιος – Ολυμπιακός.












Κόντρα στα όσα κυκλοφορούν, λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα περί ενός πιθανού «Grexit», η ποδοσφαιρική Ελλάδα ποτέ δεν έπαψε να ΄χει την δική της γλύκα και χάρη. 

Παρά τα όποια «κακώς κείμενα» και τις δικαστικές υποθέσεις που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. 

Και για του λόγου το αληθές, δεν έχει παρά να περάσει κανείς μια βόλτα το απόγευμα της Κυριακής (26/4) από την Νέα Σμύρνη. 

Όχι από την πλατεία για τον κλασικό και παραδοσιακό καφέ, αλλά λίγα μέτρα πιο μακριά στο γήπεδο του Πανιωνίου. 

Εκεί όπου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχεται τον 
Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Superleague προκειμένου να διαπιστώσει δια ζώσης πως πλήθος σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρίσκονται στη θύρα των VIP. 

Αλλοι έχοντας κάνει εδώ και κάτι μέρες την σχετική κράτηση κι άλλοι ερχόμενοι ινκόγκνιτο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν εντελώς απαρατήρητοι και να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κατάσκοποι» των Μίλαν, Αγιαξ, Αταλάντα, Λιλ, Αντερλεχτ και της τουρκικής Μερσίν θα λάβουν θέσεις στην θύρα των επισήμων. 

Ωστόσο η εντυπωσιακότερη παρουσία (με το συμπάθιο κιόλας σε όλους τους παραπάνω επισκέπτες) θα΄χει χρώμα Γερμανικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης – made in Germany – ομογενής ατζέντης του εξωτερικού θα παίξει το ρόλο του «ξεναγού» το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, για έξι απεσταλμένους  γερμανικών ομάδων! Μισή ντουζίνα δηλαδή και χαράς το… κουράγιο του!

Σημειωτέον πως ο εν λόγω ατζέντης δεν είναι πρωτάρης στα «ιδιαίτερα διαμερίσματα» του Πανιωνίου, κάτι που σημαίνει πως και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους «κυανέρυθρους» και ανοιχτό κανάλι διατηρεί μαζί τους.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί τέτοια κοσμοσυρροή, διότι απλούστατα τόσο στον οικοδεσπότη Πανιώνιο, όσο και στον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό υπάρχει μπόλικο… φαγάκι. 

Μια φορά τα βλέμματα της πλειονότητας των σκάουτερ σε ότι αφορά τους γηπεδούχους θα΄ναι στραμμένα στους Απόστολο Γιάννου, Χρήστο Τασούλη, Νίκο Παπαδόπουλο, Ολιβιέ Μπουμάλ, ενώ κι από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχουν «σημαδεμένοι» ποδοσφαιριστές. 

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι το πιο εμπορικό της Ευρώπης, ωστόσο ουδέποτε προσφέρει ευκαιρίες σε ομάδες που αρέσκονται να ψάχνουν και να δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα σε αυτό που λέμε scouting report ακόμη και σε πρωταθλήματα που δεν φημίζονται για την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα τους. 

Ραντεβού στην πλατεία και φυσικά το ρεπορτάζ συνεχίζεται…  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/4)



Δεν υπάρχουν σχόλια: