Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ινδικός… χορός για Κουτσιανικούλη!











Ηταν να μην σύρουν οι Ελληνες ποδοσφαιριστές τον ινδικό «χορό» των μεταγραφών. Ετσι και τον έσυραν, σειρά 
να παίρνουν οι επόμενοι τολμηροί… χορευτές  και ταξιδιώτες.

Επειτα από τους άλλοτε «Ινδούς» Αλέξανδρο Τζόρβα, Κώστα Κατσουράνη και τον λιγότερο προβεβλημένο και νεαρό Ηλία Πολλάλη, ένας ακόμη δικός μας ποδοσφαιριστής σκέφτεται σοβαρά να πάρει την μεγάλη απόφαση και να κάνει το μακρινό ταξίδι αγωνιζόμενος στην Ινδική Λίγκα.  

Τα εντυπωσιακά μεταγραφικά deals αποτελούν μέρος της γενικότερης προσπάθειας των Ασιατών να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο τους και να δημιουργήσουν ένα μικρό τόσο σε χρονική διάρκεια, όσο και σε συμμετοχές πρωτάθλημα, το οποίο όμως θα βρίθει σπουδαίων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα ζήλευαν πολλές άλλες χώρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Ωστόσο από την στιγμή που οι Ινδοί… ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο, εκτός από τα «κουρασμένα παλικάρια» τη Ευρώπης, αναζητούν συγχρόνως και φιλόδοξους - τολμηρούς παίκτες μικρότερης ηλικίας. 

Οσο για τον επόμενο Ελληνα ποδοσφαιριστή που σκέφτεται σοβαρά να βαδίσει στα χνάρια των Τζόρβα – Κατσουράνη και Πολλάλη...; Και το όνομα αυτού, Βασίλης Κουτσιανικούλης. 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κυκλοφορεί ως «ελεύθερο πουλί» στην αγορά, έπειτα από το πρόωρο κι άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. 

Μπορεί να υπάρχουν σουπερλιγκάτες ομάδες που του … κλείνουν το μάτι εν όψει καλοκαιριού, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει σε κάποια εξ αυτών να του εξασφαλίσει για έναν χρόνο τα ευρουλάκια που του προσφέρουν οι Ινδοί για μόλις τέσσερις μήνες! 

Από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2015, διάστημα στο οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα. 

Οι Ινδοί και καλά πληρώνουν και στην ώρα τους και συν τοις άλλοις, εφόσον πράγματι ο Κουτσιανικούλης το πάρει απόφαση να σύρει τον ινδικό «χορό», τον ερχόμενο Γενάρη θα΄ναι ελεύθερος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στα πάτρια εδάφη, αφού βεβαίως προηγουμένως έχει αυξήσει σημαντικά τον τραπεζικό λογαριασμό του. 

Μια φορά και ενδιαφερόμενη ινδική ομάδα υπάρχει και πληρώνει καλά και σε σοβαρές σκέψεις έχει βάλει τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό.   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (8/4)


Δεν υπάρχουν σχόλια: