Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Οπου Σασουόλο και… μικρό καλάθι!

Οποια μεταγραφική… πέτρα κι αν σηκώσεις στη Σασουόλο έναν Ελληνα ποδοσφαιριστή θα βρεις από κάτω. Νόμος! 


Ολο και θα πήρατε χαμπάρι πως η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» στέλνει τον Κλάους Αθανασιάδη στην ιταλική ομάδα. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο ιταλικός σύλλογος παρακολουθεί τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ και εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. 

«Ο σύλλογος ψάχνει έναν επιθετικό για την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα στις τελευταίες σκέψεις που έχουν γίνει είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. 

Γεννημένος το 1988, παίζει στον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιό του με τον σύλλογο θα λήξει τον Ιούνιο του 2018…» αναφέρει χαρακτηριστικά το tuttomercatoweb. 

Κι αν μέχρι σήμερα ουδείς Ελληνας ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της Σασουόλο, στο πρόσφατο παρελθόν ουκ ολίγοι… συμμετείχαν σε μεταγραφικά «love story» μαζί της. 

Το καλοκαίρι του 2013 η τότε νεοφώτιστη στη Serie A Σασουόλο φέρεται έχει στείλει στην Aθήνα ανθρώπους για να διαπραγματευθούν την απόκτηση του Κώατα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό. 

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ της εποχής ήταν έτοιμη να δώσει 5 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας για να τον αποκτήσει, ξέροντας όπως επισημαίνεται πως ο Eλληνας άσος θέλει να πάει στην Iταλία!

Το ίδιο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν στην γειτονική χώρα δημοσιεύματα που έφερναν τον Σωκράτη Φυτανίδη να διατηρεί ανοιχτό κανάλι με την Σασουόλο και να εξετάζει την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας. 

Μάλιστα άνθρωπος της ιταλικής ομάδας γράφτηκε τότε πως ήρθε αρκετές φορές στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αμυντικό του Ατρόμητου.

Και τέλος λίγο πριν προκύψει το «love story» Σασουόλο – Αθανασιάδη οι γείτονες έγραψαν στις αρχές του μήνα πως η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να επικοινωνήσει με την Σάντερλαντ για να μπουν σε διαδικασίες συζήτησης και διαπραγμάτευσης. 

Όπως λοιπόν εύκολα αντιλαμβάνεστε, το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι το εξής: Οπου ακούς για ματιές της Σασουόλο σε Ελληνα ποδοσφαιριστή, κράτα… μικρό καλάθι!





Δεν υπάρχουν σχόλια: