Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τον πρόλαβε ο «Αναστό»! / Δεύτερος έρχεται ο Στάικος Βεργέτης στα «ιδιαίτερα μαθήματα» από τον Ντιέγκο Σιμεόνε στο στρατηγείο της Ατλέτικο Μαδρίτης









Μεγαλεία για τον Στάικο Βεργέτη. 

Ο τεχνικός του Αστέρα βρίσκεται από την Κυριακή (29/3) στα διαμερίσματα της Ατλέτικο Μαδρίτης, παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς προπονήσεις των «ροχιμπλάνχος».

Ο Ελληνας κόουτς θα΄χει την ευκαιρία να αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες σχετικά με τον τρόπο δουλειάς του μεγάλου Ντιέγκο Σιμεόνε, λίγες ημέρες πριν από προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην συμπολίτισσα Ρεάλ. 

Όχι πάντως πως ο Βεργέτης είναι ο πρώτος τεχνικός που περνάει την πύλη του στρατοπέδου της Ατλέτικο Μαδρίτης για «ιδιαίτερα μαθήματα» από τον Σιμεόνε. 

Τον πρόλαβε βλέπετε ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια αρέσκεται να ταξιδεύει στο εξωτερικό και να παρακολουθεί δια ζώσης τον τρόπο δουλειάς σπουδαίων ονομάτων  της προπονητικής. 

Παρεμπιπτόντως, μεγάλη προπονητική αδυναμία του «allenatore» στο παρελθόν υπήρξε ο Μαρσέλο Λίπι, τον οποίο επισκεπτόταν πολύ συχνά στην Ιταλία και παρακολουθούσε τις προπονήσεις της Ιντερ για να τις… αντιγράψει, επειδή τις θεωρούσε πρωτοποριακές. 

Το περασμένο καλοκαίρι ο «μουστάκιας» πήγε για εκμάθηση στον Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης, που θεωρείται το νέο παγκόσμιο αστέρι της προπονητικής, παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς για τρεις εβδομάδες (11- 31 Αυγούστου) τις προπονήσεις των «ροχιμπλάνκος» με την καταλυτική μεσολάβηση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο «Αναστό» είχε την τύχη και την εμπειρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Αργεντινό «Τσόλο», δίνοντας σε καθημερινή βάση το παρών στις προπονήσεις στο Majadahonda, το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ισπανίας, σε ένα προάστιο της Μαδρίτης.

Αναστόπουλος, Βεργέτης και να περάσει ο επόμενος...!


http://bestreaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: