Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Η Βέροια... ακύρωσε την φωτογράφηση του ΟΦΗ!

Τα απόνερα της ήττας από τη Βέροια, όσο να΄ναι «χτυπάνε» τον ΟΦΗ.

Μέχρι και μια προγραμματισμένη φωτογράφηση για την Τρίτη (2/9) μετέθεσαν κατά μία ημέρα – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» -  αφού το τάιμινγκ, προφανώς και δεν ήταν κατάλληλο για πόζες στο φακό.

Τι ακριβώς συνέβη...;

 Την Τρίτη (2/9) είχε «κλειστεί» να γίνει η φωτογράφηση για την γνωστή εταιρεία Panini.

Ωστόσο κι επειδή η διάθεση στο εσωτερικό του συλλόγου κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα ως απόρροια της ήττας από τη Βέροια, κρίθηκε προτιμότερο να πάει μία ημέρα πίσω και να γίνει την Τετάρτη (3/9). Δεν θα χαλάσει άλλωστε κι ο κόσμος με μια μικρή αναβολή. Ο φακός στημένος στην θέση του είναι και περιμένει.

Οπως μεταφέρθηκε πάντως αργά το βράδυ στο «Marca - SL» από επίσημους κύκλους της ΠΑΕ... «η φωτογράφηση δεν αναβλήθηκε λόγω της ήττας από τη Βέροια, αλλά δεν έγινε γιατί υπήρχε ρεπό».


Ανακοίνωσε τον «σύντεκνο» Φερούζ η Τσέλσι!

Tην Τρίτη (2/9) η Τσέλσι ανακοίνωσε επισήμως - μέσω της ιστοσελίδας της - τον δανεισμό του 19χρονου Σκωτσέζου μεσοεπιθετικού Ισλάμ Φερούζ στον ΟΦΗ.
 

Ο νεαρός παίκτης βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και παρακολούθησε δια ζώσης το ματς των Ομιλητών με τη Βέροια χωρίς ωστόσο να φέρει γούρι στη νέα του ομάδα, αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: