Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κέρκυρα καλεί Ανιέτε!

Θυμάστε τον Αντόνιο Ανιέτε...; Ναι, τον άλλοτε «μπόμπερ» της Νίκης Βόλου ο οποίος αποχώρησε από την θεσσαλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και μετακόμισε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας. 

Ο 29χρονος επιθετικός - σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα - βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κέρκυρας εν όψει της νέας σεζόν και μάλιστα φέρεται να γίνεται αποδέκτης έντονων πιέσεων από τους Φαίακες, προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα της μεταξύ τους συνεργασίας. 

«Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες. Μία από αυτές είναι η Κέρκυρα, η οποία τον ήθελε και τον περασμένο χειμώνα. 

Τώρα το πρέσινγκ της ελληνικής ομάδας είναι ακόμα πιο έντονο...» αναφέρουν το σχετικά ρεπορτάζ στη Βουλγαρία για τον Ανιέτε, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και μπορεί κάλλιστα να΄χει από τώρα επαφές με άλλες ομάδες. 

Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν παίκτη που διατηρεί πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα (την τρέχουσα σεζόν μετράει 8 γκολ σε 22 παιχνίδια με την βουλγαρική ομάδα) κουβαλά όμως και τις παραξενιές του. 


Α και για να μην το ξεχάσουμε: το περασμένο καλοκαίρι όχι απλά γείωσε, αλλά έκλεισε στα μούτρα (!) το τηλέφωνο προέδρου βουλγαρικής ομάδας  θεωρώντας που κάποιοι επιτήδειοι του κάνουνε φάρσα! 

Λέτε να΄ταν ο πρόεδρος της Λέφσκι Σόφιας; Αυτό είναι κάτι που επί του παρόντος δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. 


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: