Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Κλειδωμένοι» δύο στόχοι για την ΑΕΚ!

Στον «Δικέφαλο» έχουν ξεκαθαρίσει πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Στην ΑΕΚ δεν περίμεναν το ματς με τον Ηρακλή για να βγάλουν συμπεράσματα αναφορικά με τις θέσεις για τις οποίες θα υπάρξει ενίσχυση ενόψει Σούπερ Λιγκ. 

Απλά στο παιχνίδι της Κυριακής (26/4) οι εκτιμήσεις που είχαν γίνει εδώ και καιρό… επιβεβαιώθηκαν. Η ΑΕΚ κινείται ήδη πολύ «ζεστά» στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας συγκεκριμένους στόχους και ξεκάθαρες βλέψεις, ως προς τις προσθήκες που θα γίνουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» δύο στόχοι έχουν ήδη… κλειδώσει, με την ΑΕΚ να έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» της για δύο από τις θέσεις που θα κινηθεί. 

Η μία είναι εκείνη του επιθετικού, όπου η «Ένωση» έχει ως προτεραιότητα τον Ορλάντο Σα. 

Ο Πορτογάλος φορ συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητά η ΑΕΚ και υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την πλευρά του αλλά και την Λέγκια, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η άλλη θέση για την οποία έχει εντοπιστεί ο παίκτης που θέλει η ΑΕΚ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το εν λόγω ζήτημα θεωρείται ιδιαίτερα προχωρημένο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα, με την «Ένωση» να κάνει την κίνησή της και για άλλον παίκτη, πέραν του Σα, που προορίζεται όπως αναφέραμε για άλλη θέση και όχι για την επίθεση.

ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: