Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Χωρίς άδεια ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός – Εσωσαν την…παρτίδα Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Βέροια


Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανθρακικός είναι οι δύο χαμένοι στην «μάχη» της αδειοδότησης. 

Οι δύο ΠΑΕ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια ούτε σε δεύτερο βαθμό, εν αντιθέσει με τον Λεβαδειακό, τον Πλατανιά και τη Βέροια που δικαιώθηκαν. 

Διαβάστε στην στήλη «Πάρκο Γουδή».


Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα΄χουν τους γνωστούς περιορισμούς μεταγραφών και ανανεώσεων εν όψει της νέας σεζόν.

Ειδικότερα πάντως σε ότι αφορά τον ΠΑΣ ακόμη κι αν τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, χάνει το δικαίωμα της συμμετοχής στα πλέι οφ, με τον έκτο της τελικής κατάταξης να αντικαθιστά την ομάδα της Ηπείρου στο μίνι – πρωτάθλημα.

Σημειωτέον πως είναι η τέταρτη σερί σεζόν που η ομάδα των Ιωαννίνων δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τον σκόπελο της αδειοδότησης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».







Δεν υπάρχουν σχόλια: