Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του ΠΑΟΚ με…άρωμα Football League! - To «best seller» και τα 300 χιλιάρικα!












Το καθάρισμα της… μπουγάδας των χρεών και η αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή (ενδεχομένως και προπονητή, εφόσον ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης για την παραμονή του στον πάγκο εν όψει της νέας σεζόν) δεν εμποδίζουν τον ΠΑΟΚ να «τρέχει» το μεταγραφικό πλάνο της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. 

Κάτι που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν σε πρώτο χρόνο τα deals με τους Νίκο Κοροβέση - Χάρη Χαρίση, προτού πέσει η καρό σημεία της φετινής χρονιάς κι αυτά που όχι έρχονται, αλλά ήρθαν, έστω κι αν δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Παρεμπιπτόντως, στις 22 Ιανουαρίου ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυψε την συμφωνία των Θεσσαλονικιών με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την καλοκαιρινή μεταγραφή του Κοροβέση. 

Προϊόντος του χρόνου ήρθε η επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ και ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια του συνεπιβάτη (βλ. Χάρης Χαρίσης) του 24χρονου μέσου στο δρομολόγιο Γιάννενα – Τούμπα. 

Φρέσκα κουλούρια όμως φωνάζει κάθε πρωί ο κουλουράς και σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης προερχόμενες από… ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού, ο ΠΑΟΚ έχει «κλείσει» συμφωνίες με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πάντα σε καλοκαιρινό φόντο.

Οι δύο παίκτες αυτή την φορά δεν προέρχονται από ομάδες της Superleague, αλλά της Football League κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές (με υποσχόμενη μεταπωλητική αξία) το αστέρι των οποίων έλαμψε στη δεύτερη κατηγορία, σε τέτοιο βαθμό ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. 

Ο ένας (Ελληνας μεσοεπιθετικός) εκ των δύο μάλιστα κουβαλά μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, που έτσι και καθίσει να την γράψει και τολμήσει να την κάνει βιβλίο, παίζει να διεκδικήσει μια θέση στα εγχώρια (αθλητικά) κορυφαία «best seller», παρά το νεαρό της ηλικίας και τα λίγα ένσημα στο ποδοσφαιρικό βιβλιάριο του. 

Πρόκειται για τον ίδιο παίκτη που σύμφωνα με τον αστικό μύθο τον περασμένο Ιανουάριο ένας πρόεδρος ΠΑΕ Football League, επιχείρησε να αποκτήσει τα δικαιώματά του, πετώντας του την εξής… ζουμερή ατάκα: «έλα στην ομάδα μου για να σε πουλήσω σε αυτούς που σε έδιωξαν με 300 χιλιάρικα»!!! 

Για την ιστορία ο ατακαδόρος πρόεδρος δεν κατάφερε να πετύχει τον μεταγραφικό στόχο του, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που κινούμενος αθόρυβα, αλλά άκρως μεθοδικά, κατέληξε σε πλήρη συμφωνία κι από δω και πέρα είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής. 

Μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Να περάσουν οι επόμενοι!  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (29/4)



Δεν υπάρχουν σχόλια: