Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Γοητευμένη η Βασιλεία με τον Μπαράλες! – Σκάουτ της ελβετικής ομάδας τσέκαρε τον Αργεντινό goleador και ήρθε διαβασμένος για τον Μπεργκ στη Λεωφόρο!


















Στο σινεμά ο ταχυδρόμος κτυπά πάντα δύο φορές! 

Στην Τρίπολη ο ίδιος κύριος έχει πάρει για τα καλά φόρα και το πάει το γράμμα με θεαματικά μεγαλύτερη συχνότητα. 

Ο Τζερόνιμο Μπαράλες (περί ου ο λόγος) κάνει… υπερωρίες, σημαδεύει διάνα τα αντίπαλα δίχτυα και εξελίσσεται όχι απλά σε πρώτο σκόρερ του Αστέρα, αλλά και στο πρώτο «πιστόλι» της Superleague. 

Δεκαέξι γκολ μέχρι σήμερα για τον Αργεντινό επιθετικό και τοπ γκολτζή του φετινού πρωταθλήματος και κάπως έτσι η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται σε επίπεδα... limit up, κάνοντας τους Μπακοκαϋμενάκηδες να σκάνε κάτι χαμόγελα από την έδρα των επιχειρήσεων τους στο Ντουμπάι, μέχρι το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην πλατείας Αρεως στην Τρίπολη!

Κι όσο η μετοχή του 28χρονου επιθετικού «καλπάζει», τόσο αυξάνονται και πληθύνονται οι ομάδες από το εξωτερικό που παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα. 

Η τελευταία άφιξη είναι made in Switzerland και καταγράφηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.  

Σκάουτ της Βασιλείας «χώθηκε» στους μετρημένους προνομιούχους που παρά το κεκλεισμένων των θυρών παρακολούθησαν live την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Αρκαδίας.

Οι πρωταθλητές Ελβετίας (όπως μετέφεραν στην στήλη πηγές από την χώρα της σοκολάτας και των ρολογιών) ψάχνονται για έναν υψηλόσωμο φορ εν όψει καλοκαιριού, χωρίς να τσιγκουνεύονται χρημάτων, δεδομένου πως κάτι από τα πακέτα του Τσάμπιονς Λιγκ και κάτι από τις χορηγίες που έχουν εξασφαλίσει τα τελευταία χρόνια (με κορυφαία της φαρμακοβιομηχανίας Novartis) το χρήμα ρέει άφθονο! 

Ο Μπαράλες έβγαλε τα… μάτια του Ελβετού απεσταλμένου ο οποίος σημείωσε με κεφαλαία γράμματα το όνομά του στην ατζέντα του, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο. 

Εννοείται πως έτσι και η Βασιλεία αποφασίσει να πατήσει γκάζι για την απόκτηση του Αργεντινού φορ, καλύπτει εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει τα «θέλω» των Μπακοκαϋμενάκηδων για την «υπερήφανη πώληση» του εν λόγω ποδοσφαιριστή, που ειρήσθω εν παρόδω αυτή την περίοδο και με το σουξέ που έχει στις αγορές κυμαίνονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Παρεμπιπτόντως, ο Ελβετός απεσταλμένος τσέκαρε και τον Μάρκους Μπεργκ που έχει τον ίδιο σωματότυπο με τον Μπαράλες και συν τοις άλλοις διαθέτει πλούσιες ευρωπαϊκές παραστάσεις ακόμη και σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως η Μπουντσελίγκα. 

Ωστόσο, ο σκάουτ της Βασιλείας ήρθε διαβασμένος στη Λεωφόρο έχοντας κατά νου τις πρόσφατες πράσινες δημόσιες δεσμεύσεις, σύμφωνα με τις οποίες… «το προσεχές καλοκαίρι πωλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εκτός από τον Μπεργκ».   
  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (7/4)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: