Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Το report του Βασάρα για τους Ρουμάνους διαιτητές


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα νέα τεστ φυσικής κατάστασης στα οποία υποβλήθηκαν οι Ρουμάνοι διαιτητές και βοηθοί. 

Ο αρχιδιαιτητής Κύρος Βασάρας είδε με ικανοποίηση να μην κόβεται κανείς τους και δήλωσε πεπεισμένος για το έργο που γίνεται. 

Διαβάστε στην στήλη «ΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ».

Μην ξεχνάμε, ότι πριν από ένα μήνα ο πρόεδρος της Λίγκας, Τζίνο Ιοργκουλέσκου, επισήμανε το χάος στη διαιτησία και έδωσε στον Βασάρα τελεσίγραφο να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα, διαφορετικά ζήτησε την παραίτησή του, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα στραφούν σε ξένους διαιτητές. 

«Κατά την άποψή μου οι σχέσεις είναι πολύ καλές. Εγώ πρέπει να υπερασπιστώ τους διαιτητές και ο κ. Ιοργκουλέσκου τους συλλόγους. Πρέπει να συνεργαστούμε για να δούμε ποιο είναι το καλύτερο για το ρουμάνικο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής και πρόσθεσε: «Μπορώ να σας πω ότι τα όρια στα τεστ που υποβάλλονται οι διαιτητές είναι αυτά που ισχύουν στα τοπ πρωταθλήματα. 

Είναι τα όρια για τους καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά στην (πρόσφατη) ιστορία έχουμε έναν υποψήφιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιδόσεις τους, έχουμε κάνει μια καλή αρχή, αρχίσαμε με το δεξί, αυτό είναι γεγονός» παραδέχτηκε ο Βασάρας.


ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr


http://bestreaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: