Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

To μεταγραφικό «next big thing» του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι νίκες εκτός από βαθμούς, φέρνουν και δόξα. 

Στις παλιές καλές εποχές (τότε που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα) έφερναν και χρήμα, ωστόσο εν έτει 2015 κι εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων, τα ευρουλάκια είναι περιορισμένα στο μαγαζί του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Και σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι μία από εκείνες τις 
σουπερλιγκάτες ΠΑΕ που διακρίνονται για την οικονομική ευμάρεια τους και το άφθονο χρήμα που ρέει προς τους ποδοσφαιριστές έπειτα από μεγάλες νίκες, όπως καλή ώρα η τελευταία επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού. 

Εκείνο όμως που ήταν και παραμένει σταθερό είναι η δόξα και η… χρυσόσκονη που ρίχνουν ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του πάνω από το βιογραφικό τους, έπειτα από κάτι τέτοιες μεγάλες επιτυχίες. 

Ο έμπειρος προπονητής αύξησε ακόμη περισσότερο τα σταλινικά ποσοστά δημοτικότητας του στα Γιάννενα, ενώ ο Μιχάλης Μανιάς έφτασε τα 9 γκολ σημειώνοντας ένα τέρμα χάρμα οφθαλμών κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Η αναγέννηση του 25χρονου επιθετικού τους τελευταίους μήνες, αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη των Ιωαννίνων και γενικότερα στην πιάτσα. 

Και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, συγκεντρώνει όλο το πακέτο προκειμένου να εξελιχθεί στο μεταγραφικό next big thing του ΠΑΣ Γιάννινα. 


Μπορεί το συμβόλαιό του με τον «Αγιαξ» να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων.

Κάτι που σημαίνει, πως τα καλύτερα έρχονται. Άλλο που δεν θέλει φυσικά ο Χριστοβασίλης, ο οποίος κλασικά και παραδοσιακά ήταν και παραμένει φαν των «υπερήφανων πωλήσεων».


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: