Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο δημοφιλής Τσάβες... μεταξύ Τρίπολης και Τούμπας!

Εδώ ο Τσάβες, εκεί ο Τσάβες, που πηγαίνει ο Τσάβες; 

Τα σενάρια σχετικά με τον επόμενο (εν Ελλάδι) σταθμό της καριέρας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, η αλήθεια είναι πως προσφέρουν μπόλικη «τροφή» στους ρεπόρτερ που ήδη έχουν σηκώσει μεταγραφικά μανίκια εν όψει καλοκαιριού. 


Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, παρουσιάζεται η εξής ιδιομορφία. Τις μονές ημέρες ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπογράφει στον Αστέρα Τρίπολης και τις ζυγές στον ΠΑΟΚ! Ένα πράγμα σαν το… δακτύλιο! 

Κάτι που (όπως μας έχει διδάξει η ιστορία) σημαίνει πως ο εν λόγω παίκτης βρίσκεται στον «αέρα» και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. 

Ακόμη και της παραμονής του στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. 

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Τσάβες διαθέτει το «know how» προκειμένου να διατηρεί το όνομά του στην επικαιρότητα. Με τις αγωνιστικές και συχνά – πυκνά εξωαγωνιστικές δραστηριότητές του.

Το ξεκίνημά του στον ΠΑΣ υπήρξε εκρηκτικό. Λες και βάλθηκε να κάνει τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα να ξεχάσουν την πρόσφατη αποχώρηση του Τόμας Ντε Βινσέντι. 

Δύο γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο σε έμπνευση και εκτέλεση και δύο υπέροχες ασίστ, στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος, μαζί με το βραβείο του καλύτερου γκολ της 1ης αγωνιστικής, αποτέλεσαν τα πρώτα «παράσημα» με τη φανέλα του ΠΑΣ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Η πορεία ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Το στροφόμετρο άρχισε σταδιακά να πέφτει και η νοσταλγία για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, ανέβαινε μέρα με τη μέρα. 

Προϊόντος του χρόνου η επιθυμία του να επιστρέψει στην Κίλμες δεν έγινε δεκτή από τον Γιώργο Χριστοβασίλη και έτσι συνέχισε να αγωνίζεται με τη φανέλα του «Αγιαξ». 


Οσο για το τριετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ...; Σε ετήσια βάση του αποφέρει ένα ποσό κοντά στα 150 χιλιάρικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: