Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Δένει» Τσουκαλά και Βίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα




(φωτ.www.pasgiannina.gr)
Μ΄ένα σμπάρο, δύο τριγόνια! Η εξαιρετική εμφάνιση του πασέρ Βίλα και του εκτελεστή Τσουκαλά, θα στείλει μια ώρα αρχύτερα τους δύο ποδοσφαιριστές στα γραφεία του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα νέα συμβόλαια τους περιμένουν...

 Το πάθημα του Φώτη Γεωργίου και της μη έγκαιρης ανανέωσης του συνεργασίας του με τον ΠΑΣ την περασμένη σεζόν, έγινε μάθημα στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα πήγε με… πατημένο γκάζι το φετινό καλοκαίρι και «έδεσε» με συνοπτικές διαδικασίες τους Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Ιλιτς, Τζημόπουλο και Μπέριο.


Απομένουν ακόμη τρία συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και δύο εξ αυτών, ανήκουν στο «σεναριογράφο» και τον «σκηνοθέτη» της νίκης του «Αγιαξ» επί του Ατρομήτου.


Ουτως η άλλως πάντως για τον Τσουκαλά αποτελούσε ειλλημένη απόφαση η επέκταση του συμβολαίου του, λαμβάνοντας υπόψιν τη σημαντική προσφορά του 25χρονου ποδοσφαιριστή και τη «γεμάτη» περυσινή σεζόν (36 συμμετοχές – 3 γκολ) όσο βέβαια και τις άριστες σχέσεις  που διατηρεί ο Χριστοβασίλης με τον εκπρόσωπο του. Ολα παίζουν το ρόλο τους και η τελευταία λεπτομέρεια έχει τη σημασία της…


Από την πλευρά του ο 25χρονος Αλβανός επιθετικός κέρδισε πολλούς πόντους με την εμφάνισή του στο ματς της Δευτέρας( 16/9) θυμίζοντας στο κοινό (και τον Χριστοβασίλη) τον ποδοσφαιριστή το άστρο του οποίου έλαμπε επί εποχής Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΣ. 

Αλλες δύο - τρεις ανάλογες υψηλές πτήσεις να κάνει και στη συνέχεια και το νέο συμβόλαιο θα έρθει συστημένο για υπογραφή στο σπίτι του…!


Ο τρίτος της παρέας των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι Αντι Λίλα φαίνεται να βρίσκεται  πιο πίσω συγκριτικά με τους άλλους δύο (Τσουκαλά, Βίλα) χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι θα ψάχνει για νέα ομάδα. Χρόνος υπάρχει...