Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Βέροια και Ζήσης Βρύζας καλούν Ουσέρο!

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε σίριαλ η μεταγραφή του. 

Εν τέλει ο Φερνάντο Ουσέρο δεν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ, αλλά έστριψε το τιμόνι προς Ισπανία μεριά, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Αλκοκόρν. 


Ο Αστέρας Τρίπολης εξακολουθεί να διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τους Αρκάδες εν όψει της νέας σεζόν κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ζήσης Βρύζας. Φυσικά και η αναφορά στον τεχνικό διευθυντή της Βέροιας δεν είναι τυχαία. 

Η ομάδα της Ημαθίας και ο νέος μεταγραφικός «ιθύνων νους» έχουν κυκλώσει το όνομα του Ουσέρο στην μεταγραφική ατζέντα τους, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ανοιχτό κανάλι, με την Βέροια να ποντάρει συν τοις άλλοις στην επιθυμία του Ουσέρο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Βρύζα και τον περασμένο Γενάρη ως τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ωστόσο τότε δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό, προκειμένου ο έμπειρος αμυντικός μέσος να ακολουθήσει το δρομολόγιο Τρίπολη – Θεσσαλονίκη. 


Σημειωτέον πως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει ο Ισπανός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω διατηρεί πολλούς παίκτες από την αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου από την οποία αρέσκεται να ψωνίζει η Βέροια τα τελευταία χρόνια.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: