Τρίτη 12 Μαΐου 2015

H Ουντινέζε, το «διάγγελμα» του Λαρίνι και τα... δικά μας παιδιά!

Με αφορμή τα πρόσφατα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν στα ιταλικά ΜΜΕ περί πρότασης που φέρεται να έγινε στην Ουντινέζε για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη, κάποιες παλιοσειρές της πιάτσας θυμήθηκαν ένα παλιό «διάγγελμα» του τότε τεχνικού διευθυντή της ομάδας του «Φρίουλι» Φαμπρίτσιο Λαρίνι επί ελληνικού εδάφους. 


Τον Φεβρουάριο του ΄12 η ιταλική ομάδα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο τη φάσης των ομίλων του Europa League.   

Αρκετοί μάνατζερ έσπευσαν να επισκεφτούν το ξενοδοχείο της ιταλικής ομάδας στην συμπρωτεύουσα και να συζητήσουν με τον  Φαμπρίτσιο Λαρίνι. 

O τότε μεταγραφικός «ιθύνων νους» της Ουντινέζε, έλεγε πως είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο «Φρίουλι». 

Σημειωτέον πως παρά την φτωχή (όπως την χαρακτήριζε) ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Λαρίνι έλεγε πως υπάρχουν σκάουτερ του Ιταλικού συλλόγου οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το… scouting report παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στην χώρα μας.


Ο Λαρίνι παραδέχτηκε το έντονο ενδιαφέρον για τον Αντελίνο Βϊερίνια και τα ταξίδια που έγιναν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Πορτογάλου άσου, ενώ για έναν άλλον εκείνη την περίοδο παίκτη του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Κώστα Σταφυλίδη, είχε παραδεχτεί πως τους έχει προταθεί, αλλά μέχρι εκεί, καθώς όπως εξήγησε δεν φτάνει ένα καλό αριστερό πόδι για να έρθει στο «Φρίουλι». 

Χρειάζεται η κατάλληλη σωματοδομή,  η απαραίτητη μυϊκή δύναμη και οι αντοχές. Να περάσουν οι επόμενοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: