Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ο «συστημένος» και...παλιόφιλος Χελάντερ, το report του Μπεργκ και ο agent Μάρτιν Νταλίν!











Ο Φιλίπ Χελάντερ αποτελεί την τελευταία… άφιξη στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού, για την μετά – Σίλντενφλεντ εποχή στο «τριφύλλι» που θα ανατείλει το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο 22χρονος μέσος ο οποίος μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο από την Μάλμε - σύμφωνα με τους Σουηδούς – εξετάζεται με ενδιαφέρον απ΄τους «πράσινους» και το όνομά του ήδη κάνει «παρέλαση» στο ρεπορτάζ της ομάδας. 

Μπορεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να μην έχει ζήσει από κοντά την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο αποτελεί έναν φίλο απ΄τα παλιά. 

Όχι του Παναθηναϊκού, αλλά του Ολυμπιακού, δεδομένου πως τον περασμένο Νοέμβριο ο γνωστός μάνατζερ Μάρτιν Νταλίν (φωτ.) είχε προτείνει στην πειραϊκή ομάδα την απόκτησή του νεαρού κεντρικού αμυντικού της Μάλμε, έχοντας και τον επίσης δικό του Τζίμι Ντουρμάζ στο λιμάνι. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έκαναν focus στην περίπτωση του Χελάντερ, εν τέλει αποφάσισαν να μην πατήσουν γκάζι για την απόκτησή του, καταλήγοντας προϊόντος του χρόνου στον Φελίπε Σαντάνα, χωρίς πάντως ειρήσθω εν παρόδω να μακαρίζουν την τύχη τους και να φουσκώνουν τα στήθη από περηφάνια για την συγκεκριμένη επιλογή, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και των υποτονικών εμφανίσεων του Βραζιλιάνου στόπερ στον Πειραιά. 

Εξι μήνες μετά την αποστολή του βιογραφικού του Χελάντερ στα γραφεία του Ολυμπιακού, το ίδιο CV φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες made in Sweden να κυκλοφορεί εσχάτως και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Παναθηναϊκού. 

Κάτι για το οποίο εκτός από τον Μάρτιν Νταλίν, έχει βάλει το χεράκι του και ο συμπατριώτης του Μάρκους Μπεργκ! 

Βλέπετε, ο Σουηδός επιθετικός έχει ήδη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στο μεταγραφικό επιτελείο του «τριφυλλιού» για τον στόπερ της Μάλμε και ουσιαστικά έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με το transfermarkt.de να σημειώσουμε πως η χρηματιστηριακή αξία του κυμαίνεται στο 1,3 εκατ. ευρώ.  

Μπορεί ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» να μην αγωνίζεται στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι σε θέση να γνωρίζει τι… καπνό φουμάρει η νέα γενιά των παικτών, με προϋπηρεσία σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και πρόσφατα στην Ανδρών. 

Και όσο να΄ναι το report του Μπεργκ, λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν εντός των πράσινων τειχών.  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (30/4)



Δεν υπάρχουν σχόλια: