Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η επιστροφή του «Γιαννιώτη» Λίλα στην Superleague

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή (σε πρώτο χρόνο) του Αντι Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει. 

Ο Αλβανός μέσος πήγε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στην Πάρμα και στο χλιδάτο Καμπιονάτο τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς το… κανόνι που βάρεσε στην πορεία ο ιταλικός σύλλογος.

Η Πάρμα συμμετέχει πλέον με… τεχνητές αναπνοές στο πρωτάθλημα με τον υποβιβασμό της να΄χει «κλειδώσει» εδώ και καιρό εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της. 

Ο σύλλογος έχει βγει σε δημοπρασία με τους ενδιαφερόμενους να΄χουν τη δυνατότηυτα να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 6 Μαΐου. Η

Η αρχική τιμή είναι τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο αγοραστής θα πρέπει να καλύψει τα χρέη της ομάδας που φτάνουν τα 74 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να μπορέσει την επόμενη σεζόν να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Serie B και να μην υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. 

Κι αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγοραστούν τα δικαιώματα του δανεικού Λίλα απ΄τον ΠΑΣ Γιάννινα και υποχρεωτικά πλέον ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. 


Όχι πάντως πως ο Λίλα έχει σταυρώσει τα χέρια, αναμένοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Πάρμα. 

Ο διεθνής Αλβανός μεσοαμυντικός δεν τρελαίνεται στην ιδέα της επιστροφής του στον ΠΑΣ και γι΄αυτό το λόγο ανιχνεύει την προοπτική συνεργασίας του (και) με άλλες ελληνικές ομάδες.







Δεν υπάρχουν σχόλια: