Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η (ινδική) κουμπαριά του Πετρόπουλου!

Τις δεκαετίες του 1950 και ΄60 είχαν την τιμητική τους οι μεταναστεύσεις Ελλήνων στη Γερμανία για εργασιακούς λόγους. 

Τα δύο τελευταία χρόνια τείνει να γίνει της «μόδας» η μετακόμιση Ελλήνων ποδοσφαιριστών - για τους ίδιους λόγους – στην Ινδία! 

Οι έμπειροι Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Κατσουράνης όπως και ο νεαρός Ηλίας Πολλάλης δείχνουν τον δρόμο και σε άλλους Ελληνες ποδοσφαιριστές. 

Από την στιγμή που οι Ινδοί… ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο και αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με την «στρογγυλή θεά», εκτός από τα «κουρασμένα παλικάρια» τη Ευρώπης, αναζητούν συγχρόνως και φιλόδοξους - τολμηρούς παίκτες μικρότερης ηλικίας από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Οι Ασιάτες «χτίζουν» ένα μικρό σε χρονική διάρκεια πρωτάθλημα, στο οποίο όμως θα αγωνίζονται αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από διάφορες ποδοσφαιρικές σχολές του κόσμου. 

Η επόμενη ινδική Λίγκα θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και μην ξαφνιαστείτε αν ο Αντώνης Πετρόπουλος χτυπάει κάρτα! 

Μπορεί ο επιθετικός της Καλλονής να’΄χει συμβόλαιο με την νησιώτικη ομάδα και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχει «παραθυράκι» για την αποδέσμευσή του σε περίπτωση που γίνει αποδέκτης δελεαστικής πρότασης από το εξωτερικό. 

Σε αυτή την περίπτωση ο υψηλόσωμος φορ δύναται να σηκώσει άγκυρα από το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου και να στρίψει το τιμόνι για άλλο ποδοσφαιρικό λιμάνι.

Στην προκειμένη περίπτωση ο άλλοτε παίκτης της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ και κουμπάρος του Αλέξης Τζόρβας, κυκλοφορεί πως διαφήμισε τον «Πετρογκόλ» στους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εξετάζουν σοβαρά την προοπτική της συνεργασίας του με τον Ελληνα επιθετικό. 


Κι αν σκάσει η δελεαστική πρόταση, ο Πετρόπουλος μάλλον δεν θα το πολυσκεφτεί. Τέσσερα μηνάκια είναι αυτά και τον Γενάρη επιστροφή στην Ελλάδα. Λουκούμι!  







Δεν υπάρχουν σχόλια: