Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το «ναυάγιο» με τον Βιτόλο! – Το «ζουμερό» backstage του (μεταγραφικού) άκυρου στον Ατρόμητο και παραμονής του Ισπανού μέσου στην Τενερίφη











Κάποιο «κακό μάτι» φαίνεται πως ζήλεψε τα δύο σερί «χτυπήματα» (Φερνάντο Ουσέρο, Πάπε Εμπόου) του Ατρόμητου κι έδρασε προκειμένου να μην τριτώσει το… καλό στην ομάδα του Περιστερίου. 

Εκεί που η μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο το βράδυ της Πέμπτης (18/6) θεωρούνταν τελειωμένη, το πρωί της Παρασκευής (19/6) τα δεδομένα άλλαξαν εξ ολοκλήρου και κατέληξε σε… ναυάγιο! 

Η Τενερίφη αθέτησε την υπόσχεσή της να αφήσει ελεύθερο τον 32χρονο παίκτη ένα χρόνο νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του και μάλιστα αντ΄αυτού επέκτεινε την συνεργασία τους μέχρι το 2017! 

Ετσι, ο Ισπανός μέσος και ο πρόεδρος της Τενερίφη Μιγκέλ Κονθεπσιόν αντί να επισημοποιήσουν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου την λύση της συνεργασίας τους, ανακοίνωσαν την κοινή πορεία τους μέχρι το 2017! 

«Ήταν μια καλή συμφωνία. Λυπήθηκα όταν έμαθα πως έπρεπε να με πουλήσουν για να πάρουν λεφτά, αλλά τελικά έμεινα και ανανέωσα με τα ίδια χρήματα. 

Χαίρομαι για το πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκε η ομάδα και της είμαι ευγνώμων» τόνισε ο Βιτόλο ο οποίος άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Ατρόμητο και τον Ελληνα (βορειοελλαδίτη) ατζέντη, ο οποίος «έτρεχε» αθόρυβα την υπόθεση της μεταγραφής του στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης». 

Παρεμπιπτόντως ο ίδιος μάνατζερ - σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα των ατζέντηδων – φέρεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόσφατη μεταπήδηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της Κέρκυρας σε εκείνον του Ατρόμητου, διατηρώντας τα τελευταία χρόνια εξαιρετικό «κανάλι» με τον Ελληνα τεχνικό.

Από κει και πέρα και επειδή πολλά κυκλοφόρησαν και γράφτηκαν σχετικά με τις αποδοχές του Βιτόλο στον Ατρόμητο σε περίπτωση που άφηνε την Τενερίφη και επέστρεφε στη χώρα μας, σημειώστε κι αυτό, έτσι για να΄χετε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

Τα περί 350.000 ευρώ, ως ετήσιες απολαβές, που γράφτηκαν από ΜΜΕ της πατρίδας του και αναπαρήχθησαν και στην Ελλάδα δεν ανταποκρίνονται επουδενί στην πραγματικότητα. 

Το συγκεκριμένο ποσό άλλωστε είναι απλησίαστο για τα οικονομικά κυβικά του Ατρόμητου που προσέφερε στον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Αρη, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού 140 χιλιάρικα (καθαρά) το χρόνο κι ενώ το φετινό συμβόλαιό του με την Τενερίφη κυμάνθηκε στα 160 χιλιάρικα. Βιτόλο ήταν και… πάει! 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: