Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο… παλιόφιλος Τεϊσέρια, ο Λουτσέσκου και η Ξάνθη

Ενας… φίλος απ΄τα παλιά επιστρέφει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ξάνθης και αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στα Πηγάδια.


Ο λόγος για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Φελίπε Τεϊσέρια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πετρολούλ Πλοέστι και αποτελεί παλιό γνώριμο του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Πορτογάλου είχε παίξει και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Ρουμάνους να προχωράνε εσχάτως το θέμα πλέον ακόμη περισσότερο και να μιλούν πλέον για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών. 

Ο 34χρονός Πορτογάλος, που τον Οκτώβριο κλείνει τα 35, όπως τονίζουν Ρουμανικά δημοσιεύματα παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (όπως για παράδειγμα η Τάργκου Μόρες και η Κραϊόβα) από την Ρουμανία έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ξάνθη λόγω της παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας. 

Λουτσέσκου και Τεϊσέιρα έχουν συνεργαστεί ήδη τρεις φορές στο παρελθόν σε Μπρασόφ, Ραπίντ Βουκουρεστίου και Πετρολούλ Πλοέστι, σε όλες δηλαδή τις ρουμάνικες ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. 

Ο Λουτσέσκου εκτιμά απεριόριστα τον Τεϊσέρια και βλέπει στο πρόσωπο του έναν άξιο αντικαταστάτη του Σίλβα Κλέιτον ο οποίος αποχωρεί από την Ξάνθη. 

Ο Πορτογάλος άσος αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του ακριτικού συλλόγου έπειτα από τον Τόμιτς και τον Τσενάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: