Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Χουάνμα ο… τρίτος! – Στο (σκωτσέζικο) δρόμο που χάραξαν οι Φύσσας – Καρυπίδης και ο Ισπανός επιθετικός

Την παράδοση που την θέλει να αρέσκεται στο μεταγραφικό… shopping από την ελληνική αγορά, επιβεβαίωσε η Χαρτς.



Ο Χουάνμα Ντελγκάδο της Καλλονής γίνεται ο τρίτος «δικός» μας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μετακομίσει στο Εδιμβούργο για λογαριασμό της Σκωτσέζικης ομάδας.



Προηγήθηκαν οι Τάκης Φύσσας και Χρήστος Καρυπίδης, οι οποίοι όχι απλά φόρεσαν τη φανέλα της Χαρτς στο παρελθόν, αλλά κατάφεραν και να κάνουν απόσβεση της μεταγραφής τους και να διακριθούν.  

Παρά το γεγονός πως ο Ισπανός επιθετικός ανανέωσε μόλις τον περασμένο μήνα το συμβόλαιό του με την Καλλονή, εν τούτοις βρέθηκε στο Εδιμβούργο και συζήτησε με τους Σκοτσέζους για την μεταξύ τους συνεργασία κλείνοντας την συμφωνία.

Κι όλα αυτά βεβαίως με τις «ευλογίες» της Καλλονής, που σύμφωνα με πληροφορίες θα λάβει το κατιτίς στο πλαίσιο της μεταγραφής του 24χρονου ποδοσφαιριστή στην Χαρτς. 

Ο τεχνικός των «καρδιών» Ρόμπι Νίλσον έπλεξε το εγκώμιο του Χουάνμα αναφέροντας: «Θέλουμε να τον αποκτήσει, αλλά υπήρχε ένα θέμα με το συμβόλαιο του με την Καλλονή που προφανώς λύθηκε. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα πάει καλά στην Σκωτία. 

Είναι ψηλός δυνατός και αποτελεί απειλή στον αέρα. Τον θέλαμε και τον Γενάρη, αλλά τότε δεν μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε. Όταν έρθει θα αποτελεί πολύ καλή προσθήκη για εμάς». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: