Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Τούντορ με… μισθό Άγγελου! – Οι απολαβές του Κροάτη τεχνικού στον ΠΑΟΚ και οι «ενστάσεις»... πέριξ της Τούμπας!











Οι εποχές των παχέων (προπονητικών) αγελάδων στον ΠΑΟΚ έχουν περάσει.

Ανεπιστρεπτί ή όχι, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος και το μέλλον θα δείξουν. 

Μια φορά και με αφορμή την συνεργασία του Ιγκόρ Τούντορ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι «οικονομολόγοι» του ρεπορτάζ και γενικότερα της πιάτσας σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά.

Οσο για τις ετήσιες απολαβές του Τούντορ…; Ο Κροάτης κόουτς λέγεται πως θα εισπράξει ετησίως και καθαρά περίπου 200.000 ευρώ,  συν τα μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης, κυπέλλου, πρωταθλήματος, νταμπλ και αναλόγως μέχρι που θα φτάσει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Οσα δηλαδή χρήματα προέβλεπε και το συμβόλαιο του Αγγελου Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ και καμία απολύτως σχέση με το αντίστοιχο του Χουουμπ Στέφενς που ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ και επί τη ευκαιρία, να θυμίσω πως ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο που κυκλοφορούσε στον προπονητικό χάρτη της Superleague επί των ημερών του Ολλανδού κόουτς στην Τούμπα.

Αυτά περί του οικονομικού ρεπορτάζ περί Τούντορ και ΠΑΟΚ, την στιγμή που ειρήσθω εν παρόδω, στην εγχώρια πιάτσα των ατζέντηδων μάλλον δύσκολα ακούει κανείς ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τον νέο και άπειρο τεχνικό των Θεσσαλονικιών. 

Να τα λέμε να τα γράφουμε κι αυτά. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, για τους καινούργιους προπονητές ισχύει ότι και για τους new entries ποδοσφαιριστές. Καθρέφτης το γήπεδο!



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: